TKO JE BIVŠA DJEVOJKA DINE JELUSIĆA? Roker i pravnica bili su skupa više od 6 godina, a sada ljubi našeg nogometaša

Dino Jelusić nekada je ljubio pravnicu Stellu Kim Janković.

Robert Gašpert

Glazbenika Dinu Jelusića svake subote gledamo kao člana žirija showa 'The Voice', a mladi roker je oduvijek bio samozatajan oko svog privatnog života. Tek je nedavno u showu 'Knjazalište' Roberta Knjaza otkrio da još uvijek živi s roditeljima

Kad je riječ o ljubavnom životu, mladi glazbenik je odvijek bio vrlo tajanstven te nikada nije htio otkrivati detalje.

Tomislav Miletic/PIXSELL 

Ipak, poznato je kako je donedavno bio u vezi s lijepom pravnicom Stellom Kim Janković.

Svoju vezu započeli su 2014. godine, a naše su ih kamere posjednji put ulovile 2020. na promociji promociji pjesme i spota Dininog kolege Matije Cveka.

Robert Gašpert 

Dugogodišnji par je rijetko izlazio na javna događanja, no nekada bi napravili iznimku i pokazali da su uistinu skladan par te da su ludo zaljubljeni.

Njihovi osmijesi tada su potvrdili da su itekako zaljubljen i nakonšest godina veze, zbog čega su mnogi mislili da će njihova ljubav potrajati zauvijek.

Instagram 

Osim bujnom kosom i atraktivnim izgledom, Virovitičanka sa zagrebačkom adresom Dinu je osvojila i ambicijama.

Diplomirana pravnica ujedno je i ekološki savjesna te često na društvenim mrežama dijeli apele za zaštitu okoliša, životinja, promovira plivanje i čistoću mora, a nerijetko se angažira i tijekom ostalih humanitarnih akcija.

Par je u slobodno vrijeme rado odlazio nakoncerte, voli gledati filmove i družiti se s prijateljima, a jedno su drugome bili najveća podrška.

Nije poznato kada je mladi par prekinuo, no Stella trenutno ljubi nogometaša NK Vukovar, Tomislava Baltića.

Ako je suditi po fotografijama, par je u vezi već nekoliko godina, a njihova prva zajednička fotografija objavljena je u kolovozu 2021. godine.

Inače, obitelj Jelusić poznata je po tome što jednostavno živi glazbu. I brat i sestra svoje su karijere započeli još kao djeca. Njegova sestra Lorena je 2005. godine predstavljala Hrvatsku na dječjoj Euroviziji u Belgiji, sa svojom autorskom pjesmom 'Rock baby'.

Dino je danas uspješni roker, svoju je slavu stekao 2003. godine kada je, s pjesmom 'Ti si moja prva ljubav', odnio pobjedu na prvoj dječjoj Euroviziji.

Instagram 

No, Dino se osim početnih dječačkih uspjeha danas može pohvaliti bogatom karijerom, koja mu je otvorila mnoga vrata na svjetskoj glazbenoj sceni, a bio je član i rock benda Trans-Siberian Orchestra.

Kako se Dino mijenjao kroz godine, pogledajte u našoj galeriji: 

Dražen Kokorić, Ines Ljubetić, Dražen Kokorić Dino Jelusić kroz godine