SREĆI NEMA KRAJA: Prije 3 mjeseca dobio je bebu s poznatom Hrvaticom, a uskoro će postati djed

Fernando iz prethodnog braka ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju.

Instagram

Sportska novinarka Fani Stipković i Fernando Hierro krajem prošle godine postali su roditelji prekrasnog sinčića Nicolasa.

Ako vjerovati pisanju stranih medija, izgleda kako će njen suprug ubrzo postati djed.

promo 

Naime, Fernando iz prethodnog braka ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju. Njegov stariji sin i djevojka očekuju prvo dijete, što čini nekadašnju novinarku i manekenku - bakom.

Hierro je legenda Real Madrida, bivši kapetan kluba, a trenutno je direktor meksičkog kluba Chivas. Zaruke su pale u Meksiku na zimu 2021. kada je par bio dvije godine skupa. U rujnu su uživali u intimnoj ceremoniji vjenčanja u Meksiku.

Judith Castro 

Inače, rođena na Korčuli, Stipković je kao manekenka otkrivena sa 17 godina. Roditelji su je poslali na fakultet u Zagreb gdje se preselila sa svojim bratom.

Jedno od mjesta gdje je živjela nekoliko mjeseci bio je i Madrid. Tada se zaljubila u Španjolsku, a tamo je i upoznala svog budućeg supruga.

Profimedia 

'Upoznala sam ga na humanitarnoj utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Za njemačku televiziju prenosila sam utakmicu zvijezda španjolske momčadi protiv svjetskih zvijezda. Zatim sam morala napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući jedno drugo', prisjetila se 42-godišnjakinja.

Podsjetimo, Fani se prošle godine preselila u Meksiko zbog supruga Fernanda Hierra, koji je postao direktor meksičkog kluba Chivas. Upravo je ondje rodila sina Nicolasa.

Voditeljica je jedva čekala postati majka, a u nekoliko je navrata pokazala koliko uživa brinući o sinu. Pokazala je kako ga doji, kako su mu uredili sobu, a upoznala ga je i s gradom jer su bili u šetnji kolicima. 

Više fotografija Fani i Fernanda, pogledajte u galeriji:

Profimedia Fani Stipković i Fernando Hierro su u sretnoj vezi već dvije godine.