SRPSKI GLUMAC JE RAZOČARAN: Izbacili su ga iz svjetskog hita zbog jednog komentara, sad se oglasio

Glumcu će HBO isplatiti honorar, a on već zna što će s novcem.

Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Iako su se mnogi veselili da će u trećoj sezoni serije 'Bijeli lotos' gledati srpskog glumca Miloša Bikovića, to neće biti moguće. HBO je prekinuo suradnju s njim nakon što se ministarstvo vanjskih poslova Ukrajine javno požalilo na suradnju HBO-a i glumca. 

Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

'Bio sam počašćen što sam izabran za Bijeli lotos, TV seriju koju cijenim i u kojoj glume kolege koje duboko poštujem. Međutim, moje sudjelovanje nije moguće zbog razloga izvan područja umjetnosti i neću se prikloniti nijednom narativu koji nastoji ugroziti moj integritet', rekao je Biković.

Instagram 

Glumca su nazvali 'Putinovim glumcem' i optužili ga da 'podržava genocid i krši međunarodno pravo'. Pozvali su HBO da ga izbaci iz serije, što su oni i učinili, a Blic.rs piše kako će mu HBO isplatiti čitav honorar iako neće glumiti.

Instagram 

Iznos će, otkrio je Miloš, donirati u humanitarne svrhe kako bi pomogao mladima školovati se i profesionalno usavršavanje. 

'Kao što sam već rekao, bila mi je izuzetna čast biti pozvan raditi s Mikeom Whiteom u takvoj seriji. Moj motiv da sudjelujem na takvom projektu bio je isključivo glumački i umjetnički izazov. Kako do realizacije neće doći, želim da honorar koji bih zaradio usmjerim onima koji će nas sutra predstavljati u svijetu', izjavio je.

Slavko Midzor/PIXSELL 

Inače, glumac je nedavno uoči svog rođendana dobio sina s djevojkom Ivanom Malić, a to je proslavio velikom zabavom

Više o glumcu i partnerici Ivani pogledajte u galeriji: 

Instagram Miloš Biković i Ivana Malić