'POŽELJELA SAM ISPROBATI I TAJ DIO KOLAČA': Minea progovorila o planovima za budućnost, evo čemu se najviše veseli

Ispred nje je uzbudljiv životni period.

Instagram

Pjevačica Renata Končić Minea ovog petka rasplesala je publiku hitom 'Rano' na Megadance Partyju u zagrebačkoj Areni, a za Tportal priznala je da će njeni obožavatelji ove godine uživati u novim pjesmama.

'Po pitanju glazbe napokon će biti noviteta. Poznata sam po tome da snimim pjesmu pa onda nekoliko godina ništa. Kada sam radila s obitelji Huljić, imali smo običaj puno više pjesama objavljivati u puno kraćem roku, ali sam s vremenom postala sve sporija. Tako da će ove godine izaći dva singla. Glazba je moja velika ljubav i bez nje ne mogu funkcionirati', rekla je.

Minea je i zaštitno lice emisije 'IN Magazin', a svojom pozitivnom energijom osvojila je srca gledatelja. Ipak, sada je priznala da nije mogla ni sanjati da će ostvariti u ulozi voditeljice, ali i pjevačice.

'Osobno mi je teško govoriti o voditeljskim uzorima jer nikad nisam sanjala da ću biti pjevačica, a kamoli da ću biti voditeljica. Ali u jednom trenutku u životu poželjela sam isprobati i taj dio kolača i došlo mi je spontano kad sam prije osam godina dobila ponudu s Nove TV. Sve je krenulo s glazbenim showom 'Tvoje lice zvuči poznato' i nakon toga sam dobila voditeljske ponude koje su se zaredale, a onda, na moju sreću, došla je ponuda za 'IN Magazin', koju sam od srca prihvatila. Danas sam zahvalna na toj šansi, prilici i trudim se svaki dan opravdati povjerenje koje su mi dali', priznala je.

Instagram 

Premda svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, pjevačica nikada nije skrivala koliko uživa u provođenju vremena s dragim ljudima, a sada je otkrila i koje rituale čuva samo za sebe.

'Privatno me istinski veseli družiti se s ljudima koje volim, koji su mi bitni u životu i za koje moram imati vremena. Ne bih bila sretna da nemam vremena za njih. S druge strane trebam imati vremena za sebe, za vježbanje, masaže koje su mi neophodne. Volim šetati, provoditi vrijeme u prirodi. A što se tiče djeteta u sebi, vjerujem da ću ga njegovati cijeli život', zaključila je.

Više fotografija slavne pjevačice, pogledajte u galeriji:

Instagram Renata Končić Minea često objavljuje fotografije na Instagramu