'DA NEMA ŽENU I DJECU BILO BI SIGURNO I VIŠE': Marijana Mikulić ne prestaje hvaliti supruga, ima dobar razlog

Glumica Marijana Mikulić ne skriva ponos na postignuće svog supruga Josipa Mikulića.

Instagram

Domaća glumica Marijana Mikulić na društvenim mrežama često govori o svom privatnom i obiteljskom životu. Ovaj put se pohvalila velikim uspjehom svog supruga Josipa Mikulića s kojim je već dugo u sretnom braku i s kojim ima troje djece.

Državna nagrada za znanost u rukama mog čovjeka drugi put u njegovoj znanstvenoj karijeri!! Da nema ženu i djecu bilo bi ih sigurno i više. Al kad već ima, sigurna sam da sam Perfect Match’, napisala je uz nekoliko zajedničkih fotografija snimljenih na Markovom trgu u Zagrebu.

O mom suprugu vrhunskom znanstveniku najbolje govore najpriznatije svjetske stipendije, objave u naj znanstvenim časopisima, i nagrada je apsolutno zaslužena!! Zato prva slika’, piše ona.

‘O ekipi koja vlada na Markovu trgu i njihovu odnosu prema djeci s teškoćama, prema odgojno obrazovnom sustavu… neću previše riječi… Pogledajte drugu sliku. Čestitam mužinjo’, zaključila je.

Podsjećamo, Josip i Marijana su se uselili u svoju novu kuću o čijoj je adaptaciji često pisala, a ona je nedugo zatim svojim pratiteljima otkrila da joj se suprug, inače pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, seli u Njemačku na godinu dana jer je dobio prestižnu stipendiju u toj državi.

'Danas je saznao da je dobio Alexander von Humboldt stipendiju. Godinama se želio prijaviti, ali nikada nije bilo pravo vrijeme za ići vani. I evo, prijavio se, i dobio! Nakon toga je ištemao pod u potkrovlju. I svu šutu iznio van. Ja mislim da samo u Hrvatskoj humboltovci ovako žive. I zato sam sretna da si dobio tu j*** stipendiju. Ovdje si ionako osvojio sve što je moguće (bez stranačke pripadnosti) osvojiti. Ako ne znate, zguglajte koliko Hrvata ikada je dobilo ovu stipendiju!! Čestitam ti mužinjo!! Berlin volimo te i veselimo ti se', napisala je tad.

Više obiteljskih fotografija Marijane Mikulić pogledajte u galeriji: 

Instagram Marijana Mikulić s obitelji