Šire se glasine da ima rak: Bliski prijatelj progovorio o zdravstvenom stanju Kate Middleton

Kako pišu britanski mediji, Kate je s 41-godišnjim suprugom princom Williamom i njihovom djecom – desetogodišnjim Georgeom, osmogodišnjom Charlotte i petogodišnjim Louisom otišla na imanje Sandringham u Norfolku. Upravo tamo se i njen svekar Charles III oporavlja.

Profimedia

Iza britanske kraljevske obitelji je težak period - kralju Charlesu III dijagnosticiran je rak, a princeza Kate Middleton je operirana.

Kako je javnost izviještena, njena operacija je dobro prošla, a ona se uspješno oporavlja. Kako pišu britanski mediji, Kate je s 41-godišnjim suprugom princom Williamom i njihovom djecom – desetogodišnjim Georgeom, osmogodišnjom Charlotte i petogodišnjim Louisom otišla na imanje Sandringham u Norfolku. Upravo tamo se i njen svekar Charles III oporavlja.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

'Kate se oporavlja dobro. Veselila se promjeni okoline, a u Norfolku će se moći opustiti dok se djeca zabavljaju s Williamom', rekao je njoj blizak izvor za Daily Mail.

Obitelj će odsjesti u Anmer Hallu.

Kate je iz bolnice otpuštena prije desetak dana, a glasnogovornik kraljevske obitelji rekao je dda se svojim obvezama neće vratiti prije Uskrsa. Zbog uznemirenosti javnosti nakon dijagnoze kralja Charlesa, demantirano je da Kate ima rak.

Profimedia 

Charlesova dijagnoza šokirala je Britaniju, a kako se doznalo, rak mu je otkriven u ranoj fazi. O tipu raka palača nije željela ništa reći, a kraljica Camilla prkomentirala je zdravstveno stanje svog supruga.

'S obzirom na okolnosti, on je vrlo dobro. Jako je dirnut pismima i porukama koje mu stižu sa svih strana. To ga jako veseli', rekla je.

Profimedia Kate Middleton