Marijana Mikulić ima tužan razlog zašto ne slavi Valentinovo: Već 25 godina na taj dan nije raspoložena za društvo

Glumica je rekla kako je suprug podržava i pokušava napraviti sve da se osjeća bolje.

Instagram

'Već četvrt stoljeća Valentinovo mi nije što je bilo', ispričala je glumica Marijana Mikulić (42) i podsjetila tisuće pratitelja kako njoj Dan zaljubljenih ima posebno značenje. Naime, njezin brat Ivan preminuo je prije 25 godina na današnji dan, a slavio bi 40. rođendan danas. Uvjerena je, kaže, kako oni i slavi negdje gore iznad oblaka, i to s babom Šimom, kojoj je također rođendan 14. veljače.

'Ja sam danas cijeli dan nikakva. Nisam za ljude i društvo. A moj muž se trudio na sve načine razumjeti sva moja raspoloženja i nijanse izraza lica, i sve napraviti da mi bude bolje. I tako Valentinovo opet ima smisla. Hvala mužinjo', istaknula je Marijana i suprugu poručila da ga voli. Glumica često na društvenim mrežama govori o svom privatnom i obiteljskom životu. Nedavno se pohvalila uspjehom svog supruga Josipa Mikulića.

Instagram 

‘Državna nagrada za znanost u rukama mog čovjeka drugi put u njegovoj znanstvenoj karijeri!! Da nema ženu i djecu bilo bi ih sigurno i više. Al kad već ima, sigurna sam da sam Perfect Match’, napisala je. Inače, Josip je pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a preselio se u Njemačku na godinu dana jer je dobio prestižnu stipendiju u toj državi. 

Instagram 

'Danas je saznao da je dobio Alexander von Humboldt stipendiju. Godinama se želio prijaviti, ali nikada nije bilo pravo vrijeme za ići vani. I evo, prijavio se, i dobio! Nakon toga je ištemao pod u potkrovlju. I svu šutu iznio van. Ja mislim da samo u Hrvatskoj humboltovci ovako žive. I zato sam sretna da si dobio tu j*** stipendiju. Ovdje si ionako osvojio sve što je moguće (bez stranačke pripadnosti) osvojiti. Ako ne znate, zguglajte koliko Hrvata ikada je dobilo ovu stipendiju!! Čestitam ti mužinjo!! Berlin volimo te i veselimo ti se', napisala je tad. 

Instagram 

Podsjećamo, Josip i Marijana su se uselili u svoju novu kuću o čijoj je adaptaciji često pisala. Par se vjenčao 2005. godine, a zajedno su dobili tri sina - Ivana, Andriju i Jakova.

Više obiteljskih fotografija Marijane Mikulić pogledajte u galeriji:

Instagram Marijana Mikulić s obitelji