Tko je novi voditelj 'Tvoje lice zvuči poznato'? Poznati je glumac, a nedavno je otkrio da se bori s ovisnostima

Dugogodišnji je član zagrebačkog kazališta Kerempuh.

Josip Regovic/PIXSELL

Gledatelje je oduševila vijest da se nakon kratke pauze na male ekrane uskoro vraća zabavni show 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Show su 2021. vodili Maja Šuput i Frano Ridjan, no sada to više neće biti slučaj. Novi voditeljski par su Igor Mešin i glumac Filip Detelić.

Nova TV 

Iako je Mešin već bio voditelj i član žirija istoimenog showa, gledatelje je sada zaintrigirao novi voditelj koji nije toliko poznat javnosti.

Inače, Filip je hrvatski kazališni, filmski i televizijski glumac iz Velike Gorice i član je zagrebačkog kazališta Kerempuh. Akademiju dramske umjetnosti završio je 2013.

Story 

Prije četiri godine je dobio nagradu hrvatskog glumišta za najbolju sporednu mušku ulogu u predstavi 'Gruntovčani'. Glumio je u filmu 'ZG80', kao i u seriji 'Crno-bijeli svijet'.

Simpatični glumac nedavno je otkrio kako ljudi reagiraju i po kojoj ulozi ga prepoznaju u javnosti.

Marko Lukunić/PIXELL 

'Kada me vide, najčešće viču proste citate iz filma. Prepoznaju me uglavnom mlađe generacije, posebno nakon tog filma o koroni i viču Buba, Bubica', rekao je glumac za HRT-ovu 'Špicu'.

U istom intervjuu, otkrio je i svoju novogodišnju želju i koji su mu prioriteti za ovu godinu.

'Bliži se završetak moje borbe s ovisnostima pa bih si poželio da živim zdravije i da mi zdravlje bude prioritet', zaključio je Filip.

Inače, poznati su i članovi žirija nove sezone, a to su Goran Navojec, Renata Končić Minea, Mario Roth i Enis Bešlagić.

'Napokon je i official. Bit će ovo ekstra dobra sezona', pisali su oduševljeno pratitelji. Na Novoj TV od 26. veljače počinje emitiranje novog kviza pod nazivom 'Joker'. Prikazivat će se nekoliko puta tjedno, a vodit će ga Frano Ridjan.

Više fotografija voditelja showa pogledajte u galeriji: