'Pa sad svi idu u Arenu, meni tamo nije mjesto': Je li Josipa Lisac ovim komentarom 'podbola' Aleksandru Prijović?

Otkrila je da su je nagovarali da nastupa u Areni, što je ona odbila.

Instagram

Josipa Lisac je koncertom u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova obilježila 50 godina od izlaska albuma 'Dnevnik jedne ljubavi'. Na koncertu je uz pratnju svog benda još jednom podsjetila na bogati glazbeni katalog s naglaskom na legendarni album prvijenac, ujedno i jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih albuma svih vremena na ovim prostorima.

Osvrnula se i na prostor u kojem je nastupala, te otkrila da su je nagovarali da nastupa u Areni, što je ona odbila.

'A onda je meni moj menadžment tim rekao: 'Ne, Josipa! Mi smo htjeli Arenu!' O ne, o ne, o neeee, o neeeeee! Pa sad, zapravo, svi idu u Arenu. Ne! Meni tamo naprosto nije mjesto', rekla je uz jednoglasne ovacije oduševljene publike.

Podsjetimo, Josipa je i ranije komentirala temu Arene Zagreb, koju je nedavno napunila srpska pjevačica, Aleksandra Prijović, čak pet puta zaredom.

Saša Šekoranja 

'Ja bih rado da ja ne pričam o tome jer se izuzetno puno pričalo o tome. Ne moram znati zašto je to tako i ne mora me zanimati. Zašto ne bi imali svoj izbor? Isto tako, ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, ovaj ima koncerte koji su puni i rasprodani, onaj ima… Tu nema nikakve ljubomore, ne želim ništa protiv reći. Dapače, ako su tu još ljudi koji su platili karte, to je fantastično - jer ja znam za neke koncerte gdje je pola podijeljenih karata. Ima li pravde? Ne znam', kazala je nedavno gostujući kod Ilije Jandrića na N1 televiziji.