Preminuo stariji sin poznate modne blogerice Bojane: Drugi je u kritičnom stanju

'Dragi prijatelji, klijenti, kolege, nisam smogla snage ranije vam se obratiti', započela je svoju objavu.

Instagram

Poznata banjalučka modna blogerica, Bojana Mutić, podijelila je sa svojim pratiteljima bolnu vijest o smrti prvog sina Nikolaja (12), dok je drugi sin (9) u kritičnom stanju. Iako je njezin najstariji sin, kojem je dijagnosticirana jedna od najtežih genetskih bolesti, Paelizeus Merzbacher, preminuo prošli mjesec, Mutić je tek sada smogla snage o tome obavijestiti javnost.

'Dragi prijatelji, klijenti, kolege, nisam smogla snage ranije vam se obratiti. Nemam je ni danas, ali je neophodno, iz razloga kojeg ću objasniti u nastavku. Nama se dogodila najveća tragedija. Naš stariji sin Nikolaj preminuo je 25. siječnja, a Maksim je i dalje u kritičnom stanju', napisala je Mutić na svom Facebooku.

'Pišem vam jer je to jedini način da se svima obratim. Svima vama koji ste upoznati s tragedijom koja nas je zadesila, zahvaljujem na izrazima sućuti, iskazanoj ljubavi, podršci i brizi. Hvala, ali nama se ne može pomoći, a ja ne mogu komunicirati, odgovarati na pozive, razgovarati, primati posjetitelje. U ovakvim okolnostima jedva preživljavam svaku sekundu, a ono malo snage što nemam čuvam za brigu o Maksimu', napisala je Mutić.

'A svima vama koji do ovog trenutka niste znali što se dogodilo, ispričavam se što nisam našla način da to učinim ranije, da vas obavijestim i molim za razumijevanje i strpljenje, jer nisam u mogućnosti izvršavati svoje obveze, odgovarati na poruke, mailove, upite, zahtjeve... Do daljnjega, ili nikad, ne znam. U ovom teškom trenutku o tome nije moguće i nije umjesno govoriti. Oprostite mi i hvala', rekla je ova hrabra majka.

Inače, Mutić je popularnost stekla kao blogerica, koja kroz svoj blog 'Moda i Tako To', dokumentira modu i umjetnost kroz svakodnevni život.