Svi su mislili da od njega nikad neće dobiti prsten: Nju je zaprosio, no od bivše žene se i dalje ne odvaja

Glumica je ludo zaljubljena u pjevača.

Profimedia

Kako piše britanski Mirror, pjevač Coldplaya, Chris Martin (47), zaprosio je nedavno svoju djevojku Dakotu Johnson (34). Ona je osvojila njegovo srce 2017., a iako su dvije godine kasnije nakratko prekinuli, shvatili su da ne mogu živjeti jedno bez drugoga. 

Profimedia 

'Oni su od prvog dana opčinjeni jedno drugim, stoga je ovaj sljedeći korak bio neizbježan. Ipak, ne žure se s planiranjem vjenčanja', rekao je izvor blizak paru za strane medije. Prije veze s Dakotom, Chris je od 2003. do 2016. bio u braku s glumicom Gwyneth Paltrow (51), s kojom ima sina i kćer. Nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima i toliko su bliski da je Gwyneth u više navrata pričala s Dakotom, a o njoj je imala samo riječi hvale. Navodno su dobili i 'blagoslov' njegove bivše žene

'Ona je divna, divna osoba', rekla je Paltrow u listopadu prošle godine. Ovo nije prvi put da se priča kako je zvijezda trilogije filmova '50 nijansi' zaručena. O tome se šuškalo 2020. kada je na prstenjaku lijeve Dakotine ruke zasjao ogroman smaragdni prsten. Iako ju je cijeli svijet vidio u golišavim kadrovima, Johnson se toga nikad nije sramila i ističe kako je gluma njezin posao i ona uspješno odvaja posao i privatni život. 

Story 

Dakota i Chris su nastojali vezu sakriti od očiju javnosti, a nedavno je progovorila o tome kako se snašla u ulozi maćehe 19-godišnjoj Apple i 17-godišnjem Mosesu, djeci Chrisa i Gwyneth. Istaknula je da ih voli kao da su njezini i da je i sama spremna postati majkom. 

Profimedia 

'Volim tu djecu kao da mi život ovisi o tome. Volim ih svim srcem', rekla je Dakota u intervjuu za Bustle. Dodala je i kako ljudi ne moraju biti u krvnom srodstvu da bi bili obitelj:

'Odrasla sam u velikoj obitelji i jednostavno vjerujem u onu da je 'krv gušća od vode'. Zapravo se radi o izreci koja kaže da je krvni zavjet gušći od plodne vode, što zapravo znači da su veze s ljudima koje sami odaberete čvršće od veza s ljudima s kojima ste krvno povezani.'

Profimedia Dakota Johnson i Chris Martin