Kate Middleton nije vidjelo ni čulo ni najbliže osoblje: Neki navodno znaju gdje je

Osoblje je reklo da je nije vidjelo ni čulo od Božića.

Profimedia

Svi se već danima pitaju gdje je Kate Middleton i što se događa u britanskoj kraljevskoj obitelji. Kako prenosi US Weekly, princezu nije vidjelo niti čulo njezino najbliže osoblje od Božica.

Kate je svoje posljednje pojavljivanje u javnosti imala za Božić, nakon čega je sredinom siječnja bila na operaciji abdomena.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

'Nekoliko Kateinih starijih djelatnika nije je moglo vidjeti ili razgovarati s njom, a nisu ni znali za operaciju dok nije palača objavila vijest, iznenadili su se', rekao je izvor za strani medij.

'Samo nekolicina ljudi zna što se zapravo događa, ali oni o tome šute', dodao je izvor.

Instagram 

Inače, Princ William ovog četvrtka posjetio je jedan centar za mlade u Londonu, gdje je s djecom i mladima sudjelovao u brojnim zabavnim aktivnostima. 

Princ je tako snimljen dok je igrao košarku, biljar, a okušao se i u pripremi torte, piše Daily Mail. Priznao je da mu nedostaje kreativnosti za dekoriranje torte, a zatim je spomenuo i suprugu Kate Middleton.

- / Polaris / Profimedia 

'Moja supruga ima umjetničkih sklonosti, sva su naša djeca talentiranija za umjetnost od mene', rekao je.

Podsjetimo, kraljevska obitelj ovih dana našla se u centru medijske pozornosti, nakon što je Kate Middleton manipulirala obiteljskom fotografijom koju je podijelila za Majčin dan. U ponedjeljak se Kate ispričala za zbrku koja je nastala objavom fotografije u nedjelju, a kraljevski stručnjaci napominju kako je najviše 'stradala' Kate koja se još oporavlja od operacije abdomena, a isprika joj je 'udarila' na ego i to je sigurno boli.

Instagram 

No, pratitelji su primijetili da je fotografija fotošopirana. Zbog te pomutnje je Instagram uveo upozorenje za slike koje su uređivane. Stavili su natpis da je riječ o 'izmijenjenoj fotografiji'.

Više o Photoshop greškama princeze Kate pogledajte u galeriji:

Instagram Princeza od Walesa je pozirala s djecom povodom britanskog Majčinog dana