Izglasali ste: Ovo je najbolja frizura Nine Badrić

Nina je kratku kosu kakvu danas ima nosila na samom početku karijere.

Story, Instagram

Pjevačica Nina Badrić nedavno je iznenadila svoje pratitelje potpuno novim imdižem. Naime, pjevačica je na Instagramu osvanula potpuno kratke kose.

'Ideja za novi imidž nastala je kao uvod u njezin novi album koji sprema za proljeće. Tako da smo napravili pixie frizuru, dodatkom boje za neki prizvuk punk 90-ih', ispričao nam je Ninin frizer, Ivan Pervan, kreativni voditelj PRIMEvision salona i frizer s dugogodišnjim iskustvom u stiliziranju kose brojnih poznatih osoba.

Ivan Pervan 

Inače, Nina je kratku kosu kakvu danas ima nosila na samom početku karijere, devedesetih pa se s novom frizurom vratila u mladost. Iako smo je najčešće navikli vidjeti dulje smeđe kose, pjevačica je tijekom godina isprobala puno različitih stilova.

Jedno je vrijeme bila i platinasto plava, što je također bila sjajna promjena, koju su njezini obožavatelji objeručke prihvatili. Netom prije nego što se ošišala, 'furala' je popularnu lob frizuru kakvu trenutno ima Ella Dvornik, a imala je i potpuno kratki, ravni bob.

Instagram 

Jučer smo vas pitali koja frizura Nine Badrić vam se najviše sviđa, a vi ste izglasali za onu koju trenutno ima, a to je kratka, pixie frizura. Za nju je glaslao vas 33%, dok je valovita lob frizura zauzela drugu mjesto sa 28% vaših glasova.

Anketa
Ova anketa je završena.
Glasalo je 310 korisnika

Kako se Nina Badrić mijenjala kroz godine pogledajte u našoj galeriji:

Story Kako se Nina Badrić mijenjala kroz godine