U 5 jutro sam išla iz Zagreba kako bi stigla do doktorice: Danijela Dvornik nakon operacije otkrila loše vijesti

Sada je sa svojim Instagram pratiteljima podijelila kako je prošla operacija.

Instagram

Danijela Dvornik nedavno se podvrgnula operaciji skidanja dioptrije, za koju se odlučila nakon dugo godina nošenja naočala za vid.

'Danas odrađujem pregled i operaciju. Poželite mi sreću', rekla je Danijela u videu u kojem je otkrila da su joj isti dan odrađeni pregled i operacija.

Instagram 

Sada je sa svojim Instagram pratiteljima podijelila kako je prošla operacija.

'Pošto me svi pitate kako je prošla operacija i jesam li to učinila. Jesam, kao što vidite nemam naočale i sve vidim. Vozila sam bez naočala', rekla je Danijela i u nastavku otkrila kako se nakon operacije razboljela.

'Situacija: gnojna angina, antibiotici, temperatura 38 i dekica', napisala je udovica kralja funka uz fotografiju iz kreveta.

Instagram 

'Što se tiče moje bolesti, je*iga uhvatila me. Bolimo me grlo prije dva dana i pretvorilo se u gnojnu anginu, kako to inače biva kod mene. Pa sam jutros u 5 išla iz Zagreba kako bi stigla do moje doktorice da dobijem antibiotike. Sad imam i temperaturu pa sad ležim. Što da vam kažem...  bit će sve okej. Doma sam. Pozdravljam vas, bit će sve dobro'.

Inače, Danijela posljednjih nekoliko godina živi na Braču, a nedavno je na svom Instagram profilu otkrila i što najviše voli raditi kada posjeti Zagreb.

Instagram 

'Zagreb je mjesto gdje su se događaji pretapali u uspomene, stvarajući nevjerojatnu mozaiku života. Iako mi je teško otići sa otoka, drago mi je kad stignem u Zagreb. Sad ću ove dane iskoristiti da odradim kave sa prijateljima, kino, možda i koju predstavu pogledati … sve ono što mi na otoku ponekad fali', napisala je.

Kako se Danijela mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji:

Story arhiva Kako se Danijela Dvornik mijenjala kroz godine