Piše se da je košarkaš ostavlja zbog njenog preljuba: Lijepa Danka iz 'Andrije i Anđelke' pojavila mu se na utakmici

Informaciju o razvodu nije potvrdio nitko od aktera, a sudeći po prizoru s jučerašnje utakmice između Crvene Zvezde i Panathinaikosa iz Atene, ni neće.

Bane T. Stojanovic/ATAImages/PIXSELL

Poznata srpska glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić i košarkaš Srvene Zvezde Miloš Teodosić razvode se nakon sedam godina braka, prije nekoliko dana objavili su srpski mediji.

Tu informaciju nije potvrdio nitko od aktera, a sudeći po prizoru s jučerašnje utakmice između Crvene Zvezde i Panathinaikosa iz Atene, ni neće. Više pogledajte u galeriji:

Bane T. Stojanovic/ATAImages/PIXSELL, Instagram Ječlisaveta Orašanin

Naime, Jelisaveta je došla na utakmicu da podrži Miloša Teodosića nakon vijesti o preljubu i razvodu. S njoj je bila njihova kćerkica.

Podsjetimo, srpski Alo pisao je da je razlog razvoda preljub, koji je uzrokovao nepovjerenje među supružnicima, a anonimni izvor kaže da glumica i košarkaš već neko vrijeme ne žive zajedno.

'Jelisaveta i Teo bili su spoj nespojivog čim su započeli romansu, ali su i toliko različiti djelovali skladno. Sve nas s kojima su bliski je začudilo to što su se vjenčali nakon nekoliko mjeseci veze budući da su i prije braka imali probleme s poverenjem. Jelisaveti je izuzetno smetalo to što je on okružen ženama tijekom noćnih izlazaka, ali i što s njima nerijetko ostane u kontaktu. Nepoverenje i svađe zamijenila je briga oko djece, ali je bilo pitanje vremena kada će ih to razdvojiti. Prošle godine došlo je da zasićenja, ali i obostranih optužbi da su jedno drugom nevjerni', navodi izvor i otkriva da je košarkaš posumnjao u vjernost svoje supruge.

Iako je tijekom veze Miloš bio taj koji se slobodnije ponašao, sada napada Jelisavetu da mu je nevjerna.

Instagram 

'Navodno mu je prijatelj javio da ga vara s jednim od najpoželjnijih gradskih neženja, poslije čega su se sukobili kao nikada do tada. Priče o njezinoj aferi pogoršale su dodatno hladan odnos nakon čega su odlučili razdvojiti se, ali i sakriti od djece da je među njima kraj', ispričao je izvor.

Par, inače, ima dvoje djece, sina Bogdana i kćer Petru.