'Jako je frustriran, više ne može..': Nećak kralja Charlesa otkrio istinu o njegovom stanju, jedna stvar mu teško pada

Kralj Charles III. i princeza od Walesa međusobno si pružaju podršku u ovom teškom životnom periodu.

Profimedia

Sve otkada je Buckinghamska palača početkom veljače objavila da kralj Charles III. boluje od karcinoma, novi detalji njegovog zdravstvenog stanja nisu pušteni u javnost. Iz Palače su tada rekli kako nije riječ o raku prostate, s obzirom na to da bi većina mogla pomisliti da se radi o tome jer je svega nekoliko dana prije Charles bio u bolnici na liječenju povećanje prostate. Na tim pretragama doznalo se da ima rak.

Premda se polako poćeo vraćati kraljevskim dužnostima, mnogi komentiraju da izgledno umorno i iscrpljeno. Njegov nećak Peter Phillips, sin princeze Anne, sada je za Sky News Australia otkrio da je Charles nezadovoljan procesom oporavka.

Screenshot 

'On je dobro raspoložen, ali mislim da je u konačnici jako frustriran. Frustriran je jer ne može nastaviti raditi sve što želi, ali je vrlo pragmatičan i razumije da postoji period u kojem se stvarno treba usredotočiti na sebe. Uvijek se trudi i jako se želi vratiti u normalu. I vjerojatno je frustriran što oporavak traje malo duže nego što bi on vjerojatno želio' rekao je Peter.

Kralja je shrvala i vijest o teškoj dijagnozi Kate Middleton, koja je prošlog tjedna šokirala svijet viješću da boluje od raka. Charles i Catherine u siječnju su bili zajedno u jednoj londonskoj bolnici, a izvor blizak kralju za The Sunday Times otkrio je da je tijekom boravka u bolnici došepao do Kate u kućnom ogrtaču kako bi je utješio.

Profimedia 

Podsjećamo, princeza od Walesa je u duboko emotivnoj video poruci otkrila da je dijagnoza raka bila veliki šok za nju te da ona i William čine sve što mogu da procesuiraju i riješe situaciju u svoja četiri zida za dobrobit njihove mlade obitelji.

Kensingtonska palača priopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te je zamolila sve da ne nagađaju

Više fotografija kralja Charlesa pogledajte u galeriji:

Profimedia, Hannah McKay/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia Kralj Charles