Bivša ga je uništila javnom prevarom, a dugo se skrivao od javnosti: Holivudski miljenik žena postao je otac

Nakon što ga je bivša javno ponizila, Pattinson je privatni život počeo držati podalje od očiju javnosti.

Profimedia

Glumac Robert Pattinson i njegova zaručnica Suki Waterhouse u tajnosti su postali su roditelji, prenosi Daily Mail. Par je snimljen u šetnji s novorođenim djetetom, a zvijezda 'Sumrak sage' gurala je dječja kolica. Fotografije možete vidjeti ovdje.

Profimedia 

Premda još uvijek nisu otkrili spol bebe, ružičasta boja dječjih kolica dala je naslutiti da im je stigla djevojčica. Robert i Suki svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti, a za njihovu vezu saznalo se u 2018. godine kada su snimljeni kako razmjenjuju nježnosti u Londonu.

Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje dogodilo se tek 2022. kada su zajedno stigli na modnu reviju luksuznog brenda Dior u Egiptu. Obožavatelji holivudskog ljepotana smatraju da ne želi iznositi detalje veze zbog burnog prekida s kolegicom Kristen Stewart.

Story 

Naime, s kolegicom sa seta 'Sumrak sage' glumac je bio u vezi između 2009. i 2012., a ubrzo su postali omiljeni holivudski par. Ipak, sve se raspalo kada su glumicu paparazzi uslikali s redateljem Rupertom Sandersom koji je u to vrijeme bio u braku, ali i od Stewart stariji 19 godina.

Podsjećamo, Suki je potvrdila da čeka prvo dijete s Robertom tijekom nastupa na Corona Capital Festivalu u Mexico Cityju. 

'Danas sam odlučila odjenuti nešto svjetlucavo kako bih vam pokušala odvratiti pozornost od nečeg drugog što se događa. Nisam sigurna funkcionira li', rekla je Suki.

Inače, Robert je u ranijem intervjuu za The Sunday Times otkrio što misli kad je riječ o iznošenju ljubavnog života u javnost.

'Ako podigneš zid, završava bolje. Ne mogu shvatiti da kako netko može hodati ulicom držeći se za ruke, a kad ja to radim, sto ljudi te fotografira. Granica između toga kada nastupaš i kada ne nastupaš s vremenom će se isprati i potpuno ćeš poludjeti', rekao je tada.

Više zajedničkih fotografija Roberta i Suki pogledajte u galeriji:

Profimedia Robert Pattinson u vezi je sa Suki Waterhouse od 2018. godine.