Glumio je u svim udarnim sapunicama, a danas živi ispod radara: Ivan Herceg javio se nakon dugo vremena

Gledali smo ga u 'Larinom izboru', 'Dolini sunca' i brojnim drugim hrvatskim serijama.

nova tv press

Otkako ne glumi u udarnim telenovelama, 42-godišnjeg glumca Ivana Hercega baš se i nema gdje vidjeti. Prije šest godina Nova TV prekinula je s njim suradnju.

'Produkcija Nove TV raskinula je suradnju s glumcem Ivanom Hercegom. Razlozi su produkcijske prirode i iste ne želimo komentirati', stajalo je u službenom priopćenju Nove TV.

Story 

Ivan od onda živi ispod radara. Dugo vremena je imao zaključan profil na društvenim mrežama, no sada je odlučio otvoriti svoj Instagram, a objavio je i novu fotografiju nakon dugo vremena.

'Ako se baš previše umisliš da si nešto jako posebno, samo se malo osvrni oko sebe i shvatit ćeš da si jedna srdelica u oceanu', napisao je u opisu fotografije na kojoj ga vidimo kako pozira u pripijenoj potkošulji.

'Kako si zgodan', 'Predivna fotka uz predivne riječi', 'Najbolji glumac', 'Prezgodan', 'Ti si zaista poseban i dobra duša', tepali su mu u komentarima.

Herceg inače najčešće objavljuje fotografije s putovanja, a i dalje je vjeran mukotrpnim treninzima i dizanju utega, što se da primijetiti i na njegovoj posljednjoj objavi.

Više fotografija atraktivnog glumca pogledajte u galeriji:

Instagram Ivan Herceg