Charlesu je loše, ništa više nije kao prije: Ukinuo je običaj koji se štuje godinama

Monarh se liječi od raka i mora brinuti o svom zdravlju.

Profimedia

Iako se nagađalo hoćemo li vidjeti kralja Charlesa u javnosti, navodno bi trebao prisustvovati misi na Uskrs. Monarh je trenutačno na liječenju od raka, ali Buckinghamska palača navodi kako će doći na misu u kapelicu Svetog Jurja u Windsoru. Ipak, zbog teške dijagnoze morat će odustati od tradicionalnih običaja. Neće biti domaćin ručka za Uskrs nakon mise. 

Screenshot 

Očekuje se da će Charles sjediti pored svoje supruge, kraljice Camille i da će biti 'odvojen' od ostalih ili da će ih barem manje ljudi okruživati predostrožnosti radi. Bit će to prvo javno pojavljivanje kralja u gotovo dva mjeseca. Posljednji put viđen je početkom veljače kako s Camillom odlazi u crkvu u Sandringhamu u Norfolku. Djelovao je veselo dok je mahao fotografima. Da ima rak objavio je 5. veljače, tjedan dana nakon što je bio na operaciji povećane prostate. 

Bav Media / Shutterstock Editorial / Profimedia 

I snaha Kate Middleton (42) otkrila je krajem ožujka da joj je dijagnosticiran rak nakon planirane operacije abdomena. Na preventivnoj je kemoterapiji i zamolila je pratitelje za privatnost. 

'Dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da ozdravim, u svom umu, tijelu i duhu', uvjeravala je obožavatelje.

Kate je nedavno imala gaf s fotografijom, a više o tome pogledajte u galeriji: 

Instagram Princeza od Walesa je pozirala s djecom povodom britanskog Majčinog dana