'Ma ti si tako lijepa žena': Doris Pinčić Guberović pokazala kako izgleda nakon porođaja, otišla je na frizuru

Voditeljicu na malim ekranima nismo vidjeli više od osam mjeseci.

HRT Screenshot

Doris Pinčić Guberović (35) rodila je treće dijete u rujnu prošle godine, a iako se rijetko pojavljuje u javnosti, sve je aktivnija na društvenim mrežama. Ondje dijeli detalje iz svakodnevice pa nam je tako pokazala i kako izgleda nakon poroda.

Instagram 

Bila je u frizerskom salonu kojem je vjerna gotovo cijelo desetljeće i kaže kako su uvijek uz nju i njezinu kosu, radilo se o privatnim ili poslovnim prilikama. 

Decentno se našminkala, birajući 'nude' nijanse, a nosila je bijelu majicu i tamni sako. Kako izgleda Doris možete pogledati ovdje. Dala je uvid i u svoj vrt prepunog raznog procvjetalog bilja. S balkona je uslikala crvene ruže penjačice i sve objavila u svojoj Instagram priči. 

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' jako nedostaje gledateljima, ako je suditi prema njihovim komentarima. Doris je na porodiljnom dopustu više od 8 mjeseci, a s HRT-a su nam prošlog mjeseca rekli kako će o njezinom povratku pravodobno izvijestiti javnost. 

Davor Curić i Ivana Planinić Curić 

Doris uživa u majčinstvu, a kako je Story doznao, prvo dijete koje je dobila s Davorom Guberovićem je djevojčica i zove se Divna. Iz prošlog braka s Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu. I Davor iz prošlog braka ima dvoje djece.

Kako se Doris mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Story Kako se Doris Pinčić mijenjala kroz godine