'Radosti i ponosu moj': Neda Ukraden posvetila emotivnu objavu kćeri Jeleni, svi komentiraju njen izgled

Jelena Bibija Minović svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti.

Instagram

Pjevačica Neda Ukraden ne skriva koliko je ponosna na svoju kćer Jelenu, a ovog petka joj je u emotivnoj objavi na Instagramu čestitala rođendan.

'Najljepša moja ružo, mamina srećo, radosti i ponosu moj! Sretan ti rođendan, mila moja Jeco, da mi budeš zdrava i vesela još dugo, dugo! Ljubi te tvoja majka Neda', napisala je.

 Mnogi su Jeleni odmah čestitali rođendan u komentarima ispod objave, a uputili su joj i brojne komplimente.

'Dvije jedinstvene dame i majke, uzor svojim potomcima!', 'Sretan rođendan. Nedo, sve pohvale za Vašu karijeru i što ste rodili ovakvu ljepoticu', 'Divne ste, sretno', 'Velika sreća za svaku majku je da ima ovakvu kćer koja je prelijepa, pametna, dobra, uspješna, a prije svega divna majka, kći i supruga', samo su neki od komentara.

Inače, Jelena svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a sa suprugom Predragom i njihovo troje djece uživa u obiteljskom životu. Vlasnica je poznatog kozmetičkog salona u Beogradu, a mnogi nerijetko komentiraju da je svoju ljepotu nasljedila upravo od majke.

Podsjećamo, glazbenica je kći jedinicu dobila u braku s pokojnim suprugom Milanom. Preminuo je 2013. od posljedica moždanog udara u 77. godini života, a Neda mu nije bila na pogrebu jer je morala čuvati unuke da bi njezina kći i zet mogli otići. Zajedno su proveli 10 godina, a nakon razvoda nije se nikad više udavala te se posvetila karijeri i obitelji. 

'U početku su svi puni razumijevanja, svi nas zavole zbog toga što smo intrigantne, s ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju događati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savjestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcionira. Ako to krene u ljubomoru, dokazivanje, onda ne funkcionira', rekla je jednom prilikom za Magazin In.

Više fotografija Nede i Jelene pogledajte u galeriji:

Instagram Jelena je kći jedinica, a o svojoj mami uvijek govori u superlativima