Story slavi veliki 22. rođendan! Darujemo vam 22 poklona

Prvo rođendansko iznenađenje čeka vas već 2. svibnja na našim društvenim mrežama.

Story

Story slavi svoj veliki 22. rođendan!

Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih tih godina donio je brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i ekskluzive o kojima se pričalo mjesecima.

Story je od svojih početaka sinonim za kvalitetan, relevantan, zabavan i pouzdan magazin, a naše 22 godine obilježili su ekskluzivni intervju, vijesti iz svijeta bogatih slavnih, izvještaji s društvenih događanja u Hrvatskoj i svijetu te priče o inspirativnim ljudima koje smo donosili prvi.

Iako je nešto mlađi od magazina, naš portal Story.hr može se pohvaliti da je najčitaniji lifestyle portal u Hrvatskoj, a našu vodeću poziciju potvrđuju najveći broj pregleda te posjeta, kao i rekordno vrijeme zadržavanja čitatelja na našim člancima.

Story 

Sve su to razlozi za slavlje, a potrudili smo se da ono ove godine bude raskošno.

Nema rođendana bez poklona, no kad Story slavi, bogate poklone dobivate vi. Naš rođendanski mjesec bit će ispunjen mnoštvom iznenađenja kako u printu, tako i na portalu, ali i na društvenim mrežama Storyja.

Prvo rođendansko iznenađenje čeka vas već 2. svibnja na našim društvenim mrežama.

Pratite Story.hr i naše društvene mreže kako ne biste propustili sva iznenađenja koja smo pripremili za vas tijekom svibnja, ali i kako ne biste propustili naše nove ekskluzive - jer Story zna sve priče!