Nikolina Pišek javila se s luksuznog odmora na Kvarneru: 'Sretan Praznik rada svima koji nemaju djecu'

Poznata voditeljica ovom prigodom našalila se na vlastiti račun i oduševila sve.

Instagram

TV voditeljica Nikolina Pišek sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je da Praznik rada provodi u jednom luksuznom hotelu u Rijeci. Podijelila je snimku na kojoj uživa na terasi hotela pa na duhovit način otkrila kako provodi neradnu srijedu.

'Vaš neizbježni Mič Bjukenon koji budno motri dječicu na bazenu. Sretan Praznik rada svima koji ne rade i slave, ili nemaju djecu', napisala je.

Instagram 

Inače, Nikolina se već neko vrijeme bavi renovacijom svoje luskuzne vile u Zagrebu, a na Instagramu svakodnevno dijeli kako napreduju radovi. Tako je nedavno pokazala kako izgleda njen prostrani dnevni boravak iz kojeg puca pogled na dvorište i bazen.

Otkrila je da joj je kutna garnitura još uvijek zapakirana, a da će zavjese ostati omotane plastikom dok ne počisti prostoriju.

Njena luksuzna vila ima 1600 kvadrata, a kupila ju je s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Zajedno su je planirali urediti, no sve je prekinula Vidojeva iznenadna smrt u svibnju 2022. godine.

Podsjećamo, Nikolina je nedavno u razgovoru za Story otkrila kako napreduju radovi u vili.

'Kao i svaka renovacija, napreduje dosta zeznuto. Imam rok još mjesec dana da uselim, a bojim se da to neće biti ispoštovano', priznala nam je Nikolina i otkrila je kako se useljenje odužilo zbog zastoja i problema s građevinskim radovima.