Imala je 25, a on 86 godina kada su se spojili: Pristajala na sve gadosti samo da bi se dokopala milijuna

'Voljela je svima određivati sve', kazao je Marston.

Prodimedia

Sin Hugha Hefnera, Marston, oštro je napao svoju pomajku Crystal Hefner, optužujući je da je 'vrhunska manipulatorica' ​​i optužuje je da je iskoristila Playboyeva mogula prije nego što je umro.

Marston, 34, iznio je niz osuđujućih tvrdnji o udovici svog oca u podcastu Girls Next Level i otpužio ju je da je nadzirala promjene očeve oporuke kada je on bio mentalno bolestan i tjerala ga da joj ostavi što više novca. Rekao je da je postala ovisna o 'ideji kontrole i moći' te određivala tko može, a tko ne može ući u njihovu vilu.

Profimedia 

'Voljela je kontrolirati sve živo, voljela je skidati cure i stavljati ih na listu gostiju ovisno o svojim hirovima. Voljela je svima određivati sve', kazao je Marston.

Crystal se slavno udala za osnivača časopisa 2012. godine kada je ona imala 26, a on 86 godina. Bili su u braku do njegove smrti, kada je on umro od posljedica zatajenja srca i septikemije. Za sobom je ostavio navodno bogatstvo od 43 milijuna dolara.

Ranije ove godine objavila je svoje eksplozivne memoare, 'Only Say Good Things: Surviving Playboy And Finding Myself', u kojima je iznijela niz šokantnih tvrdnji, uključujući da nikada nije voljela preminulog kralja časopisa i da se osjećala zarobljenom u njihovom četverogodišnjom braku.