Majka mu je doživjela živčani slom, a on je ne želi ni posjetiti: Duguje joj sve, no za nju ne mari

Poznato je da sinovi ne žive s pjevačicom već s njihovim ocem.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svijet su nedavno obišle fotografije pjevačice Britney Spears (42) kako izlazi iz hotela bosa. Bila je polugola, na prsima je držala jastuk, a pored nje su hodali tjelohranitelji. Te su scene mnoge podsjetile na njezin mentalni slom 2007. godine.

Navodi se kako se Britney posvađala s dečkom Paulom Richardom Solizom te da se uznemirila i prijetila hotelskom osoblju, gostima... Spears je objavila i uznemirujući poruku u kojoj tvrdi da na fotografijama vidimo njezinu dvojnicu, a onda je sve obrisala i objavila sličnu poruku u kojoj je otkrila da je svakim danom sve jača.

Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Britney je majka 18-godišnjeg Seana Prestona i 17-godišnjeg Jaydena, koje navodno nije vidjela više od godinu dana, a čuju se tek povremeno putem poruka. Poznato je da sinovi ne žive s Britney već s njihovim ocem Kevinom, s kojim je Britney bila u braku tri godine.

Kada se par razveo 2007., dogovoreno je zajedničko skrbništvo nad djecom. No kasnije je sud promijenio svoju odluku i dao potpuno skrbništvo Federlineu jer je pjevačica 'često i kontinuirano uzimala razne supstance i alkohol'.

Od onda se njezine sinove baš i ne viđa često u javnost, a pjevačica ne dijeli njihove fotografije ni na Instagramu na kojem je jako aktivna i zabrinjava golišavim objavama. Ipak, njezinog mlađeg sina, Jaydena Federlinea, sada su fotografirali paparazzi u rijetkom izlasku.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jayden je bio u društvu svoje djevojke, a uživali su u opuštenoj šetnji prirodom. Odjenuo je crnu potkošulju i kratke hlače, a nemoguće je bilo ne primijetiti koliko 17-godišnjak nalikuje svojoj slavnoj majci kada je bila njegove dobi.

Više fotografija pjevačice pogledajte u galeriji: