'Potpuno je izgubljen': Prijatelji slavnog glumca strahuju za njegovo psihičko stanje, već godinama ne izlazi iz kuće

Iz svijeta glume povukao se 2010. godine, a od tada je sve krenulo nizbrdo.

Profimedia

Jack Nicholson prošlog mjeseca proslavio je 87. rođendan, a glumac već godinama ne izlazi iz svoje kuće. U javnosti se pojavljuje vrlo rijetko, pa je tako u posljednjih nekoliko godina samo tri puta viđen na NBA utakmicama, a zadnji put u svibnju 2023. godine.

Postoje brojni izvještaji da je zdravlje holivudske legende ozbiljno narušeno, a navodno se bori i s demencijom. Čak su i njegovi najbliži zabrinuti, prije svega jer 'više ne izlazi iz kuće' i strahuju da će umrijeti sam i napušten, piše Žena.rs.

Profimedia 

Naime, Nicholson većinu vremena provodi u svojoj luksuznoj vili na Beverly Hillsu, no živi vrlo povučeno te kontaktira samo s djecom. 'Svima je jasno dao do znanja da je njegov dom njegov dvorac. Ali ljudi samo žele da izađe iz kuće i pojavi se da im kaže da je dobro', rekao je izvor za Radar Online prošle godine.

'Jack je u kontaktu s nekolicinom članova obitelji, posebno sa sinom Rayem, ali dani njegovog druženja su davno prošli', dodao je drugi izvor istom časopisu.

Profimedia 

Podsjetimo, Nicholson se iz svijeta glume povukao 2010. godine, a već tada se govorilo da ima problema s pamćenjem te da se više ne može sjetiti replika koje se od njega traže. Iako od tada živi daleko od svjetla reflektora, njegova je samoizolacija posljednjih godina bila ekstremna, a upravo je to zabrinulo njegove prijatelje i poznanike.

Pojedini upućeni ističu da mu 'um blijedi', no stvarno stanje njegovih kognitivnih sposobnosti ostalo je nepoznato široj javnosti. U vrlo rijetkim prilikama kada se pojavljivao u javnosti, na spomenutim NBA utakmicama, s fotografija se ne može zaključiti u kakvom je psihičkom stanju.

Više fotografija poznatog glumca kroz godine pogledajte u galeriji: