Nives Celzijus je na Hall of Fameu uvijek mamila poglede: Posebno pamtimo kada je kao plavuša došla u 'goloj haljini'

Donosimo pregled njezinih modnih izdanja na najvećem crvenom tepihu u Hrvatskoj.

Story

Kada je riječ o tulumu godine, dodjeli nagrada Story Hall Of Fame, poznate dame iz ormara izvuku najsvečanije toalete kako bi zablistale na crvenom tepihu. Jedna od njih svakako je i pjevačica Nives Celzijus koja svake godine oduševi svojim modnim odabirom. Donosimo pregled njezinih modnih izdanja na najvećem crvenom tepihu u Hrvatskoj.

Sva izdanja Nives Celzijus na Story Hall of Fameu pogledajte u galeriji:

Inače, L’Adria Story Hall of Fame 2024. zabljesnut će 4. lipnja u bisernom ruhu i postati iconic platforma – Story Hall of Pearls. Glavni partner Hall of Famea je kozmetički brend L'ADRIA inspiriran Jadranskim morem u čijem se dubinama, zrncima pijeska, mirisu bilja i kristalima soli kriju dragocjenosti, baš kao što školjke skrivaju bisere, prirodno savršeno oblikovane.

U deset godina postojanja događaja Hall of Fame časopis Story je uz podršku partnera nagradio brojne domaće i regionalne medijske, umjetničke i estradne zvijezde, a svi oni ovu prestižnu nagradu doživjeli kao izraz podrške časopisa i publike, kao pljesak za sva svoja postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Story 

U bisernom izdanju L'ADRIA STORY HALL OF FAME tradicionalno, uz najduži crveni tepih, donosi glamuroznu zabavu na kojoj će nastupiti mnogi glazbenici, biseri hrvatske i regionalne scene. Upravo će sjaj bisera, njegove sedefaste nijanse i perle biti inspiracija dizajnerima koji osmišljavaju kreacije za brojne zvijezde koje će zasjati na ovom događanju.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku zvjezdane pripreme za L'Adria Story Hall of Fame i rezervirajte svoje vrijeme za praćenje najiščekivanijeg društvenog estradno-medijskog događaja - 4. lipnja ove godine!