Tko ima najbolju festivalsku pjesmu? Glasajte za svog favorita na ovogodišnjem CMC festivalu!

Čitatelji portala Story.hr do 30. svibnja mogu glasovati za najbolju pjesmu 16. CMC festivala koji će se održati 7. i 8. lipnja u Vodicama.

Press

Pod ljetnim nebom Vodica, svake godine drugi vikend u lipnju donosi jedan od najiščekivanijih glazbenih događaja - CMC festival. Brojna poznata lica glazbene scene predstavit će svoje nove pjesme na vodičkoj pozornici koja je postala simbol ovog događaja, te pritom najaviti dolazak ljeta u društvu publike.

Ovogodišnje izdanje festivala donosi impresivan popis izvođača koji će razveseliti publiku nezaboravnim nastupima u subotu, 8. lipnja.  Tako će ove godine Vodice pjevati i plesati s Mladenom Grdovićem, Ivanom Zakom, Nedom Ukraden, Miroslavom Škorom, Mirzom Selimovićem, legendom domaće glazbe i CMC festivala Željkom Bebekom, kao i mnogim drugim vrhunskim izvođačima.  Osim revijalnog festivalskog programa, za 7. lipnja rezervirani su koncerti nekih od najvećih imena domaće glazbene scene. Tko će stati na pozornicu u petak, još malo ćemo vas držati u neizvjesnosti. Ono što je poznato, baš kao i prošlih godina, nakon zabavnih koncerata program će se preseliti u popularni klub Makina u srcu Vodica, gdje će se nastaviti CMC party.

Press 

Za sve one koji još nisu sigurni gdje će provesti drugi vikend u lipnju, dovoljno je ponoviti tko će sve nastupiti na CMC festivalu: Alka Vuica, Amir Kazić Leo, Ante Cash, Bon Voyage, Boris Oštrić, Bruno Filipović, Buryana, Dalibor Brun, Darko Domijan, Davor Radolfi, Dino Petrić, Dražen Zečić i Lidija Bačić Lille, Duško Lokin, Džentlmeni, Elio Pisak, The Frajle, Gavrani, Ivan Zak, Ivica Sikirić Ićo, Lana.S, Lidija Bačić Lille, Ljubavnici, Marina Tomašević, Mario Rucner, Mate Bulić i Frano Pehar, Matko Jelavić, Mia Dimšić, Mihael Kvorka, Mile Perkov, Miroslav Škoro i Barabe, Mirza Selimović, Mladen Grdović, Neda Ukraden, Nives Celzijus, Nočni skok, Noelle, Salto Guru, Teo Grčić, Trio Gušt, Tropico band, Učiteljice, Zona Isključenja i Željko Bebek.

Press 

Ako je netko od navedenih izvođača vaš favorit, možete mu dati svoj glas. Naime, i ove godine čitatelji portala Story.hr mogu glasati za najbolju festivalsku pjesmu, a zajedno s redakcijom odlučit će pobjednika. Slično kao na Eurosongu, odluka o pobjedniku donosi se na temelju glasova publike i glasova redakcije.

Proglašenje i dodjela nagrade bit će na samom festivalu i to 8. lipnja u Vodicama. Svoj glas možete dati u anketi u nastavku do 30. svibnja:

Anketa

Tko ima najbolju pjesmu na 16. CMC festivalu?

Ova anketa je završena.
Glasalo je 3332 korisnika