Za nju kažu da je najzgodnija žena: Nema nijednu plastičnu operaciju, a ključ njenog dobrog izgleda je u ovome

Dugo se pričalo o njenoj vezi s reperom Kanyeom Westom.

PICHICHIPIXX / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA

Manekenka Juliana Nalu nosi titulu najzgodnije Brazilke, a njenom zategnutom tijelu dive se svi. Zanimljivo je da je Nalu svoju liniju dovela do savršenstva bez estetskih zahvata, a njena isklesana stražnjica produkt je laganih i redovitih treninga

Naime, ona često na društvenim mrežama objavljuje video isječke na kojima se vidi kako trenira te tako motivira druge žene i djevojke. Ima 27 godina, a u centru medijske pozornosti svojedno se našla zbog glasina o vezi s reperom Kanyeom Westom, koja nikad nije službeno potvrđena, piše Stil.rs.

Juliana je od šeste godine maštala o tome da postane model, a san joj se ostvario kada je s 18 postala zaštitno lice brazilskog L'Oréala. Danas živi svoj san, a više od pola milijuna ljudi prati je na Instagramu.

'Htjela sam napraviti velike stvari izvan Brazila, ali nisam imala pojma koliko je to teško. Morala sam pokušati. Mama mi je pomogla da ostvarim svoje snove', izjavila je nedavno Juliana.

Mnogi se pitaju kako to da Juliana ima tako savršeno tijelo, bez estetskih operacija, a ključ njezine linije je u redovitom treniranju.