Zaručnica Baby Lasagne prije 20 godina pojavila se u spotu Olivera Dragojevića: Otkriveno kako je dobila tu ulogu

Elizabeta Ružić glumila je u spotu Olivera Dragojevića sa samo šest godina.

YouTube

Baby Lasagna možda nije osvojio 1. mjesto na Eurosongu, ali zato je osvojio srca Hrvata i fanova diljem svijeta. 

A njegovo srce odavno je osvojila njegova zaručnica Elizabeta Ružić mu je od samog početka najveća podrška i oslonac. 

Osim što je osmislila spot za hit-pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' s kojom nas je predstavljao na Eurosongu, često mu pomaže i oko modnih kombinacija i vizualnih dijelova projekata.

Zanimljiva je činjenica da je Elizabetin otac montirao spot za Olivera Dragojevića, a u videu koji je snimljen prije dvadesetak godina glumila je tada šestogodišnja Elizabeta. Njezin otac Josip vlasnik je firme iz Kaštelira, koja se već niz godina bavi videoprodukcijom, a u posao je uključio i svoju obitelj, piše Slobodna Dalmacija.

Radi se o pjesmi 'Čovik nasrid mora', koju je Oliver snimio u duetu s istarskim glazbenikom Brunom Krajcarom.

Inače, Elizabeta je završila Umjetničku akademiji u Splitu, a danas se bavi videoprodukcijom i umjetničkom fotografijom. Prije dvije godine je s Markom dobila nagradu za najbolji video na natječaju Moja.hr, natjecanju mladih kreativaca iz 20 županija i Grada Zagreba.

Podsjetimo, čitavo vrijeme tijekom priprema za Eurosong Elizabeta mu je bila najveća podrška. U dokumentarcu 'Ususret Eurosongu - Baby Lasagna' emitiranom uoči prve polufinalne večeri Eurosonga njih su dvoje progovorili o svom upoznavanju.

HRT 

'Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za taj bend. Vidjela sam sliku i pomislila: 'Vidi, koji zgodan lik'. Odlučila sam ga dodati na Instagramu i on je mene zapratio nazad. I onda mi se javio. Love Story 21. stoljeća', ispričala je je ona.

Otkrili su da prvi spoj nije prošao idealno, ako se nju pita.

HRT 

'Elizabeta je rekla da je došla doma i pustila svoju heartbreak playlistu, da je po njoj prošlo grozno, a meni je prošlo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, a već sam joj poslao poruku kad ćemo opet i tada je bila sretna', ispričao je glazbenik.

'Ja sam već poslala poruku prijateljici da je ovo bilo grozno, da se lik nikad neće javiti u životu. Nije mi odmah odgovorila pa se on javio pa mi je napisala da se već naživcirala', dodala je ona.

HRT 

Osim toga, ona je navukla Marka na mačke jer je imala maznog mačka pa je Marko mislio da su sve mačke takve.