Od velikog zavodnika do propalice: Spavao je s 5000 žena, uništio je sva tri braka pa saznao stravičnu dijagnozu

Nekoć je u Hollywoodu oduševljavao milijune.

Profimedia

'Moj život dao bi se svesti u samo tri riječi: droga, seks i alkohol', rekao je u jednom intervjuu Charlie Sheen (58). Američki glumac najpoznatiji je po ulozi u seriji 'Dva i pol muškarca'. Ta uloga je bila prekretnica u njegovoj karijeri. Od 2003. do 2011. bio je najplaćeniji glumac, zarađujući 1,8 milijuna dolara po epizodi. Baš kao i liku kojeg je utjelovio, i njemu je ljubavni život bio vrlo buran. Svojedobno je priznao da je damama za jednu noć znao plaćati 2140 eura.

Profimedia 

Prvo dijete dobio je dok je išao u srednju školu. Riječ je o kćeri Cassandri (39) s kojom je u dobrim odnosima. Ženio se tri puta. Prvo 'uzimam' izgovorio je 1995. Donni Peele, ali je ljubav pukla već iduće godine. Najpoznatiji je njegov brak s glumicom i manekenkom Denise Richards (53), s kojom je dobio kćeri Sam i Lolu. Vjenčali su se 2002., a Charlie je bio poznat kao 'zločesti dečko Hollywooda'.

Profimedia 

Razveli su se četiri godine kasnije, a razvod je bio toliko mučan da je Richards u jednom trenutku zatražila zabranu prilaska za Sheena. Tvrdila je da joj je prijetio smrću, a sudski su se borili za skrbništvo nad kćerima. Šest godina nakon razvoda uspjeli su izgladiti odnose.

Profimedia 

Ni treći brak nije bio 'dok nas smrt ne rastavi'. Glumac se 30. svibnja 2008. oženio s Brooke Mueller na privatnom imanju u Los Angelesu. On je tada imao 42 godine i bio je na vrhuncu slave, a Brooke je napunila 30. U braku su dobili blizance Boba i Maxa. Tri godine kasnije je svatko otišao svojim putem.

Godinama je Charlie bio sklon opijatima, orgijama, a prije nekoliko godina je šokirao svijet kad se doznalo da ga se optužuje za silovanje dječaka. Corey Feldman tvrdi da je Sheen na snimanju filma 'Lucas' 1986. silovao njega i glumca Coreyja Haima, a on je tada imao 13 godina. Sheen je demantirao takve tvrdnje.

Story 

'Kralja skandala' je i vlastita kći Sam optužila da je zlostavljao njezinu majku Denise. Veliki zavodnik navodno je spavao s više od 5000 žena, a to ga je u konačnici stajalo zdravlja. Prije devet godina javno je otkrio da je HIV pozitivan, a bolest mu je bila dijagnosticirana četiri godine ranije. Zarazila ga je transseksualna prostitutka dok su imali spolni odnos. Charlie je 'zaradio' i tužbu jer je jednoj ženi prešutio da je zaražen.

Profimedia Charlie Sheen