Slavna Hrvatica prošla je pakao: Bivši je pred njom ljubio drugu, silio je da se slika gola, spolni odnosi bili su kazna

Redovito se prepucavaju po medijima, iako su se odavno razveli.

Profimedia

Kontroverzni talijanski fotograf i poduzetnik Fabrizio Corona (50) i njegova 26 godina mlađa djevojka Sara Barbieri čekaju prinovu. On već ima 21-godišnjeg sina Carlosa iz prvog braka sa zagrebačkom manekenkom Ninom Morić.

Njegova veza s Ninom već je više od desetljeća turbulentna i burna, te se redovito prepucavaju po medijima, iako su se odavno razveli. U jednom trenu su zakopali ratnu sjekiru pa je Nina Morić čestitala Coroninoj djevojci na prinovi.

'Tvoja trudnoća je čudo života', poručila joj je preko Instagrama.

Instagram 

S druge strane, sjekira je ponovno otkopana prije samo nekoliko dana, kad se Nina obrušila na bivšeg supruga u podcastu 'Gurulandia'.

'Nisam se htjela slikati gola za magazin Max. Puno sam plakala zbog toga. Corona me natjerao na to. On je idiot, ali ja ga volim. On je jedan manipulator. Do određene točke, ovisno s kim ima posla. Ali da, natjerao me da se slikam gola za kalendar i to me jako uznemirilo', rekla je.

Potom se osvrnula na svoj intimni život.

'Seks je za mene bio kazna, nisam uživala u njemu. Ipak, da se mogu vratiti u prošlost, opet bih se udala za Coronu. On je ostarjeli narcis, ali još uvijek ima dobro srce. Ima vruću glavu, ne želi učiniti ništa što je drugačije od onoga što on želi, ali ima dobro srce. Trebalo mi je 20 godina da ga shvatim i volim ga na prijateljski način', rekla je.

Profimedia  Nina Morić - 180 cm

Nina je u svijet modelinga ušla je kao tinejdžerica, zahvaljujući lijepom licu, bujnoj kosi i punim usnama. Ubrzo se probila na europsko tržište, nakon što je svjetsku slavu stekla u spotu Rickyja Martina 'Livin' La Vida Loca' koji je bio prepun seksi kadrova. Već godinama živi i radi u Italiji, a medijske stupce puni svojim burnim ljubavnim životom, ali i ljubavi prema plastičnim operacijama.

Njena i Coronina ljubav je od samog početka bila vrlo turbulentna. U braku su proveli ukupno 13 godina i dobili sina Carlosa, a godinama su se javno svađali pa mirili. Corona je često varao Ninu, među ostalim i s argentinskom manekenkom Belén Rodríguez, s kojom se ljubio ispod Nininog prozora, dok ih je ona gledala.

Nakon razvoda 2014. godine, sin je pripao ocu, a bivši par je vodio dugu i tešku bitku za skrbništvo, što je manekenki jako teško palo.

Profimedia 

Nina je bivšeg supruga ranije javno optužila za prevaru, nabijanje kompleksa, zlostavljanje, ali i to da ju je potaknuo na brojne operacije kojima je uništila prirodnu ljepotu.

U jednom trenutku, Nina je progutala previše tableta, što je njen bivši suprug opisao kao pokušaj dizanja ruke na sebe, iako je Nina to demantirala više puta. A njihov sin je neko vrijeme bio na njenoj, zatim na očevoj strani, a oboje je optuživao da ga ne tretiraju kako treba.