Danijela Rajić zavela NBA zvijezdu, on joj nudio milijun dolara da pobaci: Ono što je napravila šokiralo je svijet

Nakon nekoliko mjeseci veze prekinuli su, no tada je George doznao da je Danijela trudna.

Instagram

Srpska plesačica Danijela Rajić jedna je od poznatijih Srpkinja koja je ljubavnu sreću našla u Americi. Rođena je u Pančevu, a u Americi je radila kao go-go plesačica, iako neki američki mediji tvrde da je radila i kao striptizeta na Floridi.

Planetarnu popularnost donijela joj je ljubavna veza s NBA zvijezdom Paulom Georgeom. Par danas uživa u sretnom braku, no svojedobno su prošli kroz pravi skandal. Nakon nekoliko mjeseci veze prekinuli su, no tada je George doznao da je Danijela trudna. Ona je tvrdila da je dijete njegovo, no on u to nije vjerovao. Kad je rodila djevojčicu kojoj je dala ime Olivia, na njegovo inzistiranje podvrgnula se DNK testiranju, koje je potvrdilo da je Paul George otac djevojčice.

Potom je u javnost izašla informacija da je Danijeli nudio milijun dolara da pobaci. Nakon mjeseci razvlačenja po sudovima, George je odlučio preuzeti starateljstvo nad djevojčicom koju isprva nije htio.

Par je na kraju riješio sve svoje nesuglasice i zakopao ratne sjekire pa su započeli zajednički život. U međuvremenu su dobili dvoje djece, a vjenčali su se u Italiji.

Danijela, koju nazivaju srpskom Kim Kardashian, veoma je uspješna u svom poslu, a ima svoju kolekciju kupaćih kostima, piše Stil.