Prevara ga je koštala svega: Bili su najljepši par Hollywooda, a sad je nakon 16 godina pokušava vratiti

U braku su dobili dvoje djece.

Profimedia

Slovili su za jedno od najljepših parova u Hollywoodu, a nitko nije mogao ni zamisliti da će nakon sedam godina braka i dvoje djece, ljubavi reći zbogom.Reese Witherspoon i Ryan Phillippe upoznali su se 1998. na proslavi njezina 21. rođendana. Kliknuli su i nije dugo trebalo da počnu živjeti skupa. Zajedno su glumili u filmu 'Okrutne namjere', a Reese je jednom prilikom ispričala što mu je rekla kada ga je prvi put vidjela. 

Profimedia 

'Ne znam što me spopalo u tom trenutku, možda sam bila previše popila. Rekla sam Ryanu da mislim kako mi je on rođendanski poklon. Njemu je to bilo laskavo, a sada kada se sjetim toga, umrem od srama', prisjetila se. Ryan i Reese vjenčali su se 5. lipnja 1999. dok je glumica bila šest mjeseci trudna. Do 27. godine imala je dvoje djece, a razveli su se 2008. godine.

Iako je od rastave braka prošlo 16 godina, Ryan je ovih dana iznenadio pratitelje objavivši fotografiju s bivšom suprugom i to još iz perioda kada su bili mladi par.

Profimedia 

'Bili smo zgodni i natopljeni tjeskobom kasnih 90-ih', napisao je uz fotografiju s Reese. Ne zna se što je s tom objavom htio postići, ali svakako je započeo razne špekulacije na društvenim mrežama. Naime, Reese se tri godine nakon rastave s Ryanom ponovno udala i to za Jima Totha. Razveli su se prošle godine nakon 12 godina braka pa je Witherspoon sad opet slobodna žena. 

'Možda se opet spoje, baš kao i Jennifer Lopez i Ben Affleck', 'To bi bilo kul, oboje su slobodni i još ih vežu djeca i uspomene otprije', pišu pratitelji. 

Instagram 

Jedino će njih dvoje znati kakva je prava situacija bila u njihovu braku, a ono što je poznato javnosti jer da nisu bili toliko savršen par kao što je izgledalo. Udaljili su se jedno od drugoga i 2002. su išli na terapiju za parove. To im, navodno, nije pomoglo spasiti brak i 2006. su objavili da se razvode. Skupa su nastavili brinuti o djeci, a kasnije se ispostavilo da je do razvoda braka došlo jer su se vjenčali dok su bili vrlo mladi, ali i jer je Ryan varao Reese s kolegicom Abbie Cornish, s kojom je glumio u filmu 'Stop-Loss'. 

Sada su u dobrim odnosima i susreću se stalno na raznim okupljanjima pa nije isključeno da će opet postati par. 'Nekad moraš upoznati sam sebe da bi mogao biti dobar drugima', pojasnila je glumica u intervjuu svojedobno.