Drama uoči svadbe: Naša bivša misica završila je na hitnoj

'Ovaj dan trajao je 48 sati...,' napisala je Ivana.

Story

'I došla Ivana konačno kući... Ovaj dan trajao je 48 sati...,' napisala je Ivana Paris na svom Instagram Storyju uz fotografiju ruke s infuzijom i zabrinula pratitelje. Objasnila je da joj je prije tri tjedna puknuo bubnjić nakon čega je dobila upalu srednjeg uha.

'Završila sam na antibioticima. Jučer sam otišla na kontrolni pregled u bolnicu gdje su vidjeli da imam oštećenje sluha lijevog uha. Poslali su me na hitnu neurologu i infektologu. Do ponoći sam bila na hitnoj na kojoj sam dobila novu dozu antibiotika', rekla je Ivana za Slobodnu Dalmaciju.

Instagram 

Inače, bivša miss Universe posljednjih nekoliko mjeseci sretno je zaljubljena. Njezin novi odabranik javio joj se prije nekoliko mjeseci i pozvao je na piće. Ivana je tih dana morala iz rodne Rijeke u kojoj živi u Zagreb. On ju je dočekao i od tad su nerazdvojni. Žive na relaciji Zagreb - Rijeka.

'Moj odabranik nije javna osoba pa ne mogu otkriti njegov identitet, ali ono što mogu reći je da sam presretna i da sam konačno našla onog pravog. Volim, živim i postojim za moje muškarce, Bogu hvala', rekla je prije mjesec dana za Slobodnu Dalmaciju.

Instagam 

Kako sad piše taj medij, Ivana i njen partner znaju se godinama, upoznali su se dok je ona radila kao marketing menadžerica u jednom zagrebačkom lounge baru.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji: