Tada je ljubila poznatog nogometaša: Šire se fotografije Nives Celzijus iz 2009., jedan detalj iznenadio je sve

Svi obožavatelji sada komentiraju istu stvar.

Instagram

Pjevačica Nives Celzijus (42) slovi za jednu od najzgodniju Hrvatica, a na društvenim mrežama nerijetko oduševljava obožavatelje fotografijama u provokativnom izdanju. Sada su se pojavile njezine fotografije s jednog događanja u Opatiji 2009., gdje je Nives pozirala u kupaćem kostimu okružena modelima.

Fotorgrafije događaja snimljene su s balkona, budući da fotoreporteri nisu smjeli ući u apartman bez kupaćih kostima na sebi. Mnogi tvrde da se slavna pjevačica otada gotovo uopće nije promijenila, a u ovom periodu bila je u braku s nogometašem Dinom Drpićem.

Davor Puklavec/ Pixsell 

Upoznali su se 2004. preko zajedničkih prijatelja, a do zaruke je došlo nakon samo četiri mjeseca veze i dva mjeseca zajedničkog života. Već su se iduće godine vjenčali u Las Vegasu, a Nives je u to vrijeme bila trudna s njihovim sinom Leonom. Tri godine kasnije dobili su i kćerkicu Taishu.

Par se razveo 2014. nakon devet godina ljubavi, a tada nisu željeli javno otkrivati razloge kraha. Ipak, Nives je u jednom intervjuu kasnije komentirala da su njih dvoje bolje funkcionirali kao par prije nego li su se vjenčali.

Davor Puklavec/ Pixsell 

Podsjećamo, Nives je ranije na društvenim mrežama pokazala i svoju majku, Miru Zeljković. Gospođa Mira ima dulju crvenu kosu sa šiškama, a mnogi su komentirali da izgleda poput Nivesine sestre.

'Gospođa majka i ja u šopingu. Jesi li zgodna? Zgodna si', rekla je Nives, a njezina joj je majka, namještajući kosu, odgovorila: 'Nisam se namazala'.

Instagram 

Više fotografija Nives Celzijus pogledajte u galeriji: