Slavnog ženskaroša nitko ne prepoznaje: Ljubi 33 godine mlađu i ni sam ne zna koliko djece ima s ljubavnicama

Svojedobno je priznao da je s 14 godina izgubio nevinost sa susjedom.

Profimedia

Glumac, redatelj i producent Clint Eastwood ovih je dana proslavio 94. rođendan, a već 10 godina ljubi 33 godine mlađu Christinu Sanderu (61). Navodno su se upoznali dok je ona radila na njegovu imanju u Kaliforniji.On je u gradu Carmel-by-the-Sea bio gradonačelnik, a sada nastoje svoj privatan život držati podalje od očiju javnosti. Christina nema ni profile na društvenim mrežama.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Clint je Christinu, pišu strani mediji, spasio od bivšeg muža koji je bio nasilnik. Jednom je prilikom rekao kako je ona prva žena koja nije s njim zbog slave. Iako je voli, a i ona njega, neće se vjenčati. 

'Clint ne vidi nikakvu svrhu toga. On voli Christinu, ali brak mu ne treba', rekao je izvor blizak paru. 

Story 

Legenda Hollywooda u zadnje vrijeme šokira obožavatelje neprepoznatljivim izgledom. Godinama je slovio za jednog od najvećeg ženskaroša u glumačkim krugovima. Svojedobno je ispričao kako je s 14 godina izgubio nevinost sa susjedom, a pet godina kasnije se u tajnosti viđao s profesoricom koja ga je uhodila. Kad su prekinuli, prijetila je da će se ubiti.  

Clint je u braku bio dva puta. 'Da' je 1953. izgovorio glumici Maggie Johnson (93), a ljubav je trajala do 1984. Međutim, prvo dijete nije dobio s njom već s jednom pjevačicom. Sve do 1989. nitko nije ni znao da dijete postoji. S Maggie je 1968. dobio sina Kylea, a onda 1972. i kćer Allison. 

Story 

Suprugu Maggie je Clint navodno varao s kolegicom Sondrom Locke. Vezu su započeli dok je ona bila u braku s homoseksualcem. Prevario je i Sondru i to sa stjuardesom Jacelyn Reeves, s kojom ima dvoje djece. Od 1990. do 1994. Clint je bio u vezi s glumicom iz 'Titanika' Frances Fisher (72), a drugi put je 'da' izgovorio voditeljici Dini Ruiz 1996. godine. Bili su u braku do 2014. Od glumca je bila mlađa 35 godina. Nepremostive razlike bile su razlog rastave braka, a nad kćeri je Dina tražila puno skrbništvo. 

Story, Profimedia Clint Eastwood