Miliijarder se oženio peti put: U 93. izgovorio 'da', od prošle se rastao preko telefona

Obećao je da mu je ovo zadnji brak.

Profimedia

Medijski mogul i milijarder Rupert Murdoch (93) i njegova odabranica Elena Žukova izgovorili su sudbonosno 'da' na njegovu imanju Moraga u Bel Airu. Prisustvovali su brojni imućni uzvanici, a ceremonija je navodno bila u njegovu vinogradu, piše Daily Mail.  

Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Murdochu je ovo bilo peto vjenčanje, a dao je obećanje kako je ovo zaista njegova posljednja svadba. Navodno je sa Žukovom počeo izlaziti prošlog ljeta, netom nakon što je raskinuo zaruke s bivšom. Elena je inače bivša punica ruskog oligarha Romana Abramoviča jer je njezina kći Daša Žukova bila njegova supruga. 

Profimedia 

Rupert ima šestero djece iz prijašnjih brakova: s prvom suprugom Patriciom Booker ima kćer Prudence MacLeod, s drugom suprugom Annom Mann ima kćer Elisabeth te sinove Lachlana i Jamesa, a s trećom suprugom Wendi Deng ima kćeri Grace i Chloe. U četvrtom braku s Jerry Hall, koji je trajao šest godina, nisu dobili djecu. Njihov razvod bio je skandalozan. Od Hall je bio stariji 25 godina, a kada je napunio 90 godina, ljubav je naprasno pukla. Zatražio je rastavu braka preko telefona. 

Profimedia 

'Jerry, nažalost, odlučio sam prekinuti naš brak. Svakako smo se lijepo proveli, ali ja imam puno posla. Moj njujorški odvjetnik će odmah kontaktirati tvog', rekao joj je. Ta ju je informacija šokirala jer se sa suprugom nikad nije svađala. Navodno joj je naredio da se iseli u roku od 30 dana i da pokaže račune kako bi dokazala da stvari koje uzima zaista pripadaju njoj.