Smršavjela je 10 kilograma, žiri je naziva top modelom: Hrvatska pjevačica ušla u finale 'Zvezda Granda'!

Osim što je za vrijeme trajanja showa usavršavala vokalne vještine, pojačala je treninge pa je tako u 3 mjeseca smršavila 10 kilograma što je primijetio i žiri te joj komplimentirao da 'izgleda kao top model'.

Robert Gašpert

Hrvatska pjevačica Beta Sudar je sinoć, nakon više od tri mjeseca natjecanja u najpopularnijem balkanskom glazbenom showu Zvezde Granda, koji se emitira već 20 godina, ušla u finale!

Robert Gašpert 

Strogi žiri koji čine glazbene legende poput Marije Šerifović, Cece, Ane Bekute, producenta Milija i Viki Miljković, ujedno Betine mentorice u showu, oduševila je glasom, interpretacijom i scenskom prezentnošću, U polufinalu je pjevala domaće hitove 'Ima jedan svijet' i 'Da ti nisam bila dovoljna', a hoće li imati dovoljno vremena pripremiti se za finale koje je u subotu 8. lipnja, atraktivna Beta otkriva: 'Noćas nije bilo puno vremena za slavlje jer za finale spremam spektakularan nastup. Presretna sam! Čestitam svima koji će sa mnom dijeliti pozornicu u subotu jer ući u finale nije bilo nimalo lako, prošlih nekoliko mjeseci život sam podredila ovom showu, ni sama ne znam koliko puta sam prošla relaciju Osijek - Beograd. Hvala svima koji su uz mene i pozivam vas da glasate u subotu!'

Novost je da Hrvatska po prvi puta može glasati za omiljenog kandidata, glasanje počinje od 21h, a ako je baš Beta vaš favorit pošaljite poruku sadržaja 18 na broj 666888.

Osim što je za vrijeme trajanja showa usavršavala vokalne vještine, Beta je pojačala treninge pa je tako u 3 mjeseca smršavila 10 kilograma što je primijetio i žiri te joj komplimentirao da 'izgleda kao top model'.

Izuzetno bitan dio showa je vizualna komponenta, a Beta je i tu briljirala noseći maštovite kreacije brenda Yuniku osječke kreatorice Lidije Pihler, uz frizure osječkog Studija Ruža te šminku vizažistice Nike Milošević. Beta uskoro priprema i novi singl.