On je najveća hrvatska glazbena nada: 'Cijela moja generacija trudi se probiti u svijetu glazbe'

Zahvaljujući sudjelovanju u TLZP-u postao je jedan od najomiljenijih domaćih glazbenika, a neporeciv talent dokazao je i osvajajući pobjedu na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Storyjevu nagradu u kategoriji shooting star powered by Jana osvojio je Tomislav Marić Toma.

Story Press

Konačno je stigao najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Story u društvu zvijezda slavi 22 godine postojanja, a svojim gostima dobrodošlicu smo poželjeli na najglamuroznijem crvenom tepihu u regiji, kako i dolikuje slavlju u društvu ikona. Proslava je u znaku sjaja bisera koji bude skrivenu ljepotu, simboliziraju ženstvenost, snagu, gracioznost i eleganciju te ostavljaju neizbrisiv trag svojom posebnošću i jednostavnošću.

I ovaj, 11 put po redu, Story je uz podršku partnera nagradio brojne domaće i regionalne medijske, umjetničke i estradne zvijezde.

Story Press 

Nagradu u kategoriji shooting star powered by Jana osvojila je osoba koja je, iako tek na početku karijere, već sad jako visoko na svim glazbenim ljestvicama, ali i ljestvicama omiljenih izvođača- Tomislav Marić Toma. Ove godine pomeo je konkurenciju na Zagrebačkom festivalu i odnio pobjedu s pjesmom 'Voljet ćeš opet', a zahvaljujući sudjelovanju u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' trenutno jedan od najpopularnijih domaćih glazbenika.

'Puno mi znači ova nagrada. Pogotovo s pozicije mladog glazbenika koji se kao cijela moja generacija trudi raditi i probiti u svijetu glazbe. Čast mi je što ste biti prepoznat i dobiti poštovanje ovako prestižnog magazina koji godinama prati rad mladih glazbenika. Stvarno hvala', poručio je Toma.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, San Carlo, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

I ove se godine L'Adria Story Hall of Fame održava u Mozaik Event Centru (HoB), koji je svojim urbanim eksterijerom savršeno dopunio našu bisernu priču.