Događaj o kojem će se još dugo pričati: Hrvatske televizije jučer su izvještavale samo o jednom

Na crvenom tepihu L'Adria Story Hall of Famea bile su kamere domaćih televizija.

Story Press

Spektakularna proslava 22 uspješne godine magazina Story na crvenom je tepihu okupila najveće zvijezde domaće i regionalne scene.

L'Adria Story Hall of Fame i danas je top tema u Hrvatskoj, outfiti naših zvijezda u znaku bisera izazvali su puno pažnje, a naši uzvanici još uvijek sabiru dojmove.

Story Press 

Okupljene brojne zvijezde potrudile su se zabljesnuti u svojim najboljim izdanjima. Na najdužem crvenom tepihu dame su oduševile sjajnim kreacijama s potpisom brojnih domaćih, kao i stranih dizajnera, dok su brojna gospoda iznenadila odmakom od standardne muške svečane mode te su time potvrdili da i sami pomno promišljaju kako se urediti za najiščekivaniji party za koji se iz godine u godinu traži pozivnica više.

Na crvenom tepihu bile su i kamere vodećih hrvatskih televizija, a što su zabilježile pogledajte u prilozima emitiranima u emisijama 'Kod nas doma' i 'In Magazin:

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Jana, Altera, Arena Centar, Don Julio, Planet of Plants, Festigia, Perfecta Dreams, HGSPOT, Arsenal & Ilirija Resort, Good Food, The Cookie Factory, Iris MBM Vrtni Centar te Prahir Fine Jewellery.