Najveći neprijatelj slavne glumice bio je njen otac, pucao je triput u nju: Njena majka ubila ga je njoj pred očima

Otac joj je bio alkoholičar pa su roditelji imali velikih problema u braku.

Starface / Starface / Profimedia

Jedna od najljepših i najtalentiranijih glumica svih vremena, Charlize Theron, danas ima život o kakvom je prije mogla samo sanjati. Naime, glumičina životna priča jezovitija je i od nekih filmova u kojima je glumila, pogotovo kad je riječ o njezinom djetinjstvu koje, kako je više puta istaknula, ne bi poželjela ni najgorem neprijatelju.

Charlize je odrasla na farmi u gradiću blizu Johannersburga. Otac joj je bio alkoholičar pa su roditelji imali velikih problema u braku. Žrtva tih problema bila je glumica čije je djetinjstvo provela uz oca koji je maltretirao nju i majku.

Profimedia 

Oca opisuje kao vrlo bolesnog čovjeka, pored kojeg joj je život bio pakao. Jedne kobne noći sve se preokrenulo, a mlada Charlize je doživjela veliku traumu. Te noći otac je došao kući mrtav pijan. Uzeo je pištolj i mahnito hodao po kući, prijeteći da će ubiti Charlize i njezinu majku. U tom su trenutku njih dvije bile skrivene u sobi, iza zaključanih vrata. Ubrzo su se začuli pucnji. Njezin je otac ispalio nekoliko metaka prema sobi u kojoj su se njih dvije nalazile.

'Majka i ja smo bile u spavaćoj sobi naslonjene na vrata dok je on gurao vrata. Obje smo bile naslonjene na vrata s druge strane kako on ne bi ušao. Napravio je korak unatrag i pucao u vrata tri puta. Nijedan nas metak nije pogodio, što je pravo čudo. Ali, ona je u samoobrani pucala na njega', rekla je Charlize i dodala da se ne srami o tome govoriti. 

Ishod tragične noći je da joj je majka ranila ujaka i ubila oca.Njezina majka nije osuđena, jer je sud zaključio da se radilo o nužnoj obrani.

Profimedia 

Inače, njen put do slave krenuo je kada je imala 16 godina. Tada je potpisala ugovor s talijanskom modnom agencijom, te se s majkom preselila u Milano. Tri godine kasnije, preselila se u Los Angeles kako bi nastavila glumačku karijeru. Dobitnica je Oscara za najbolju žensku ulogu u filmu 'Čudovište'. Za ulogu u spomenutom filmu Charlize se morala udebljati 15 kilograma.

Danas je Charlize jedna od glumica A liste, vrlo je cijenjena u svom poslu, no osim o poslovnim uspjesima, šuška se i o njezinom ljubavnom životu. Bila je, koliko je javnosti poznato, bila sa Seanom Pennom, Keanuom Reevesom, Stephenom Jenkinsom i Stuartom Townsendom, iako ju se povezivalo s brojnim drugim velikim imenima, ali nitko od njih nije je uspio odvesti pred oltar.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Godine 2012. posvojila je dječaka Jacksona, a tri godine kasnije i djevojčicu August. No, kad je Jackson imao tri godine, glumica je shvatila da je on transrodna osoba. Charlize je svojedobno priznala da je njenoj transrodnoj kćeri s godinama sve teže jer joj se svi obraćaju u muškom rodu. I ona je jednom prilikom u intervjuu upotrijebila tu zamjenicu, a kada je došla kući, Jackson ju je zamolila da priča o njoj kao djevojčici.

'Povrijedila sam njezine osjećaje kad god sam o njoj govorila novinarima koristeći pogrešne zamjenice. U tom trenutku sam odlučila da ne želim biti takva majka i odlučila sam naglas govoriti istinu i podržati svoje dijete', rekla je glumica.

Više fotografija glumice i njezine majke pogledajte u galeriji: