U njega se zaljubila s 15 i udala nakon 4 dana veze: Naš najdugovječniji glumački par pokazao poklon za 38 godina braka

Ne samo da su naš najpoznatiji i najdugovječniji glumački par već njihova ljubavna priča ostavlja bez daha, a u braku su punih 38 godina.

Goran Stanzl/PIXSELL

Malo tko ima tako lijepu i romantičnu ljubavnu priču kao naš najpoznatiji i najdugovječniji glumački par- Anja Šovagović Despot i Dragan Despot.

Njih dvoje su se upoznali kad je njoj bilo samo 15 godina, a njemu sedam više pa su na drugi susret, koji se za njih pokazao fatalnim, morali pričekati još četiri godine.

Sanjin Strukić/PIXSELL 

Kad su se drugi put susreli, planula je ljubav, a mladi par je sve iznenadio kad su se vjenčali nakon samo četiri dana veze.

Anjin otac Fabijan Šovagović se navodno protivio da se Anja uda za glumca, iako mu je Dragan osobno bio simpatičan, a Anja je Draganove roditelje upoznala nekoliko sati prije odlaska u crkvu.

'Sjećam se kada je Despotova majka Matija ušla u stan u Mesničkoj, gdje su moji roditelji stanovali, samo je kratko rekla: ‘Krasnog ste momka dobili u familiju’, odmah je preuzela glavnu riječ pa nikada nije bilo nelagodnih situacija, sve je bilo transparentno', opisala je Anja prvi susret s budućom svekrvom.

Sanjin Strukić/PIXSELL 

Da je par, usprkos svemu, donio dobru odluku i da je ljubav pobijedila sve prepreke dokazuje i činjenica da su 2011. obnovili bračne zavjete, a da će ove godine proslaviti impresivnih 38 godina braka podsjetila nas je Anja koja je pokazala kakav su dar dobili.

‘Trideset i osam nam je tek’, napisala je uz snimku sa svečanog otvaranja trećeg Festivala knjige u Matici hrvatskoj, a pokazala je i karikaturu za koju je pozirala sa suprugom.

‘Genijalnoooo’, dodala je u hashtagovima.

Više fotografija Dragana i Anje pogledajte u galeriji: