Izdominirao je na utakmici na kojoj ga je bodrila samozatajna djevojka: Vezu već dugo skrivaju od javnosti

Iako svoj privatni život skriva od javnosti, poznato je kako je 185 centimetara visok nogometaš u sretnoj vezi.

Instagram

Hrvatska reprezentacija odigrala je 2:2 s Albanijom, a utakmicu u Hamburgu pratili su obitelj i prijatelji Vatrenih. Jedan od igrača koji se istaknuo bio je mladi Luka Sučić koji je osigurao drugi gol za Hrvatsku čime smo u tom trenutku prešli u vodstvo.

Luka ima 21 godinu, rođen je u austrijskom Linzu, ali njegovi roditelji dolaze iz Bugojna u BiH koje su morali napustiti za vrijeme Domovinskog rata. Trenutno igra za Red Bull Salzburg, a za prvu postavu naše reprezentaciju debitirao je 2021. godine.

Iako svoj privatni život skriva od javnosti, poznato je kako je 185 centimetara visok nogometaš u sretnoj vezi. Njegova djevojka je Magdalena Radoš, a oboje potječu iz istog kraja.

Luka njihove fotografije ne objavljuje na svojim društvenim mrežama. Na njegovom profilu kojeg prati preko 90 tisuća obožavatelja mogu se pronaći isključivo sportski uspjesi te fotografije s treninga i utakmica.

Instagram 

Ipak, za vrijeme prošlogodišnjih božićnih praznika par je objavio svoju prvu fotografiju na društvenim mrežama. Zajedno su pozirali nasmiješeni ispred božićne jelke.