Prije godinu dana Vanna je dobila unučicu: Sada nam je otkrila i kakva je kao baka

S našom legendarnom pjevačicom razgovarali smo o važnom nastupu, izgledu, starenju, ali i o unučici.

Instagram

U nedjelju 23. lipnja na Prvome programu Hrvatske televizije očekuje nas kultni festival 'Melodija Jadrana 2024'. Spektakl hrvatske glazbene pop-scene i ove se godine održava u prekrasnom ambijentu Galerije Meštrović u Splitu. U izravnom prijenosu u večeri novih pjesama priznatih autora i izvođača, svoj hit ljeta predstavit će i Vanna sa svojim 'učenikom' iz showa 'The Voice'. Razgovarali smo s našom prekaljenom glazbenicom uooči nastupa.

Očekuje vas festival 'Melodije Jadrana' gdje ćete nastupiti sa Sergejem Božićem.. Kako vam je bilo snimati pjesmu zajedno?

Ja sam od njegovog prvog tona u show-u 'The Voice' imala dojam da se radi o izuzetnom i posebnom talentu, a uspostavilo se da se pritom radi i o sjajnoj osobi, pa se moja želja da s njim snimim neku lijepu pjesmu samo pojačavala. Jako vjerujem u pjesmu 'Dan po dan' i jedva čekam da publika čuje kako on sjajno zvuči pjevajući je.

Instagram 

Što mislite, kakve su šanse za Sergejev uspjeh na hrvatskom tržištu?

Pa velike, naravno. On samom pojavom izaziva veliki interes publike, a pritom je njegova interpretacija specifično emotivna. Vrlo vjerojatno će njegove buduće pjesme zaintrigirati i njegovu generaciju slušatelja.

Pred vama je i ljetna turneja. Što spremate publici?

Odlične koncerte! Uz mene je sjajan prateći sastav, program koji smo upravo ovih dana dotjerali i vjerujem da ćemo publici pružiti kombinaciju vrhunske svirke uz dozu dobre zabave. Ljeto uvijek nudi nešto više; ta kombinacija ljetne večeri i dobre glazbe je prirodna veza oduvijek i znam da i moj koncertni program sjajno podcrtava tu ideju.

Robert Gašpert 

Često se piše o vašim odjevnim kombinacijama, što stavite na sebe i kako izgledate..Kakav je vaš stav o tome, smeta li vam to?

Pa javne osobe su, eto, uvijek komentirane - je li zbog toga što i kako rade ili je to zbog toga kako izgledaju, to je stvar afiniteta komentatora.

Kaže mi Alka Vuica da joj teško pada proces starenja, kakvi ste Vi po tom pitanju?

Starenje je neminovno, to valjda svi znamo i sigurno se ljudima baš i ne sviđa taj neizbježan proces. Pokušavam se ne zavaravati oko prihvaćanja toga, ali ni ne dodajem probleme kojih nema.

Prije nekih godinu danas ste dobili unučicu. Kakvi ste kao baka?

Čini mi se konvencionalno nekonvencionalna.

Više fotografija pjevačice pogledajte u galeriji: