Muž Blanke Vlašić javio se iz hotelske sobe uživo u emisiju: Gledatelji iza njega primijetili ženske noge

Kad ih je primijetio pokušao ih je sakriti šalicom kave, no nije uspio.

Instagram

Belgijski sportski novinar Ruben van Gucht, inače suprug Blanke Vlašić, trenutno je u Kölnu gdje izvještava o Europskom nogometnom prvenstvu.

Javio se iz svoje hotelske sobe uživo u emisiju Radio 2 Weekwatchers uoči utakmice Europskog prvenstva između Belgije i Rumunjske.

Gledatelji su primijetili par ženskih nogu na krevetu iza njega. Kad ih je primijetio pokušao ih je sakriti šalicom kave, no nije uspio. Snimka se sad širi društvenim mrežama, a belgijski HLN piše da Ruben nije htio ništa komentirati.

Instagram 

Sam Ruben je podijelio Story na kojem se vidi njegovo javljanje, a noge je prekrio srcem.

Instagram 

Bivša hrvatska atletičarka Blanka Vlašić (40) u studenom 2022. postala je majka. Dječak Mondo stigao je na njezin 39. rođendan, a otada se dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis posvetila projektima umjerenima na uključivanje djece u sport.

Budući da su ona i Ruben vezu dobro skrivali, a on ju je čak i direktno poricao, nema tko se nije iznenadio kad je Blanka u svibnju pretprošle godine iznenada objavila da se udala i da sa svojim novopečenim suprugom čeka bebu.

'Rekli smo da jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, da osnivanju obitelji Van Gucht- Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sad dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu', napisala je tad uz fotografije s vjenčanja.

Instagram Bivša hrvatska atletičarka uživa u majčinstvu i često dijeli fotografije iz svakodnevice.