Petru Nižetić rijetko viđamo u javnosti: Sada je došla podržati brata i pokazala zgodnu mamu

Majka i kći došle su podržati svog sina i brata.

Story

U nedjelju, 23. lipnja, na Prvom programu Hrvatske televizije održao se kultni festival 'Melodija Jadrana 2024'. Spektakl hrvatske glazbene pop-scene i ove smo godine gledali u prekrasnom ambijentu Galerije Meštrović u Splitu.

U izravnom prijenosu u večeri novih pjesama priznatih autora i izvođača, svoj hit ljeta predstavili su Adi Šoše, Alessandro Bonasera i Jordes, Cambi, Domenica, Doris, Dražen Zečić i Anđela, Giuliano, Goran Karan, Hari Rončević, Ivan Ive Županović, Ivica Sikirić Ićo, Jelena Rozga, Lorena, Luka Nižetić, Marija Mirković, Marino, Mia Dimšić, Neno Belan, Tiho Orlić, Tonči Huljić i Madre Badessa i Pjero, TransAcoustic, Vanna i Sergej i Zorica Kondža.

Ivana Ivanović/ Pixsell 

Režiser je bio Ivan Miladinov, urednica Snježana Nožinić, dok su program vodili Duško Ćurlić i Monica Jakšić. Na događanju se se pojavila brojna poznata lica, a među njima su bile i Petra Nižetić, koja se pojavila s majkom Tamarom.

Majka i kći došle su podržati svog sina, odnosno brata, koji je na pozornici predstavio novi ljetni hit 'Vrića sriće'. Djevojke su bile odlično raspoložene dok su pozirale fotografima.

Ivana Ivanović/ Pixsell 

Tamara je odjenula dugu šarenu haljinu, dok je Petra zablistala u smeđoj haljini na preklop s visokim prorezom koja je otkrivala njezine duge noge.