Insajderi otkrili razlog razvoda Mate Rimca: 'Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na ovo'

Katarina je navodno ovih dana otputovala iz Hrvatske kako bi imala svoj mir.

Facebook

'Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci', rekao je izvor za Slobodnu Dalmaciju o razvodu poduzetnika Mate Rimca i njegove supruge Katarine Lovrić, s kojom je bio u braku tri godine.

Katarina je navodno ovih dana otputovala iz Hrvatske kako bi imala svoj mir nakon razvoda.

Facebook 

'Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život.Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu', rekao je izvor.

Rimac se na predstavljanju robotaksija pojavio bez vjenčanog prstena na ruci.

U utorak su domaći mediji objavili da se Rimac razvodi.

Podsjetimo, poduzetnik je 2021. oženio svoju dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić. Prvo su u svibnju imali tajno vjenčanje pred matičarom na obali u sklopu Vile Dalmacija u Splitu, a onda su se u srpnju vjenčali u crkvi u okolici Livna.

Instagram 

Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, a riječ je bila o pjesmi 'Bademi i so'. Goste je zabavljalo i Zabranjeno pušenje. Mladenka je, prije odlaska u crkvu, bacala jabuku preko kuće, a dan nakon svadbe se okretao vol od 800 kilograma.

Mate je po Katarinu došao odjeven u karirano odijelo, dok se ona odlučila za raskošnu bijelu vjenčanicu s puf rukavima. Po nju je navodno išla u Milano, a potpisuje ju dizajnerski brend Viktor&Rolf. Riječ je o modelu koji se ne može kupiti online, zbog čega se odmah da naslutiti da je cijena vrtoglava. Riječ je o modelu Diana Dream iz njihove bridal kolekcije, a upečatljiv je zbog predimenzioniranih rukava i mašne i otvora na leđima. Cijena vjenčanice nije prikazana na web shopu, ali je poznato da je njezina okvirna cijena između 56 900 i približno 63 200 kuna.

Facebook Mate Rimac i Katarina Lovrić