'Nevjerojatno, iste su': Sestru Danijele Martinović život nije mazio, sad je otkrila čemu se jako veseli

Iako su glazbeno krenule različitim putevima, oko jednog se uvijek slažu.

Story Press

Od 2. do 7. srpnja na rasporedu je 64. Splitski festival. Posljednjeg dana s pjesmom 'Usne od latica' publici će zapjevati Izabela Martinović, sestra Danijele Martinović, za koju javnost često kaže kako puno nalikuje na Danijelu. Kako je ispričala gostujući u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', jako se veseli nastupu. 

HRT 

'Čast mi je i zadovoljstvo. Preko 10 godina sam prisutna na Splitskom festivalu i opet u grupi Stijene, tako sam i počela, tu me život i vratio', ispričala je. Dodala je kako je pjesma koju će predstaviti biti 'žešća', pop pjesma. 

'Spremna sam za nedjelju, vidimo se', istaknula je.

Inače, Izabela je rekla kako joj je u najtežim danima najveća podrška bila upravo sestra Danijela. U životu je imala izrazito teških dana jer se pet godina borila s rakom limfnih žlijezda. O svojoj dijagnozi u javnosti nije željela govoriti.

Story 

'Uvijek i svaki put bila sam etiketirana po bolesti i zbog toga nisam o tome željela govoriti. Sretna sam što sam uspjela sve ostaviti iza sebe i počela se baviti glazbom koja mi je puno pomogla i kroz koju sam pronašla novu sebe. Iskustvo me je promijenilo i na neki način sam prerano odrasla, ali glazba je bila okidač i pokretač da to ostane iza mene', svojedobno je rekla Izabela. Danijela i ona svaka imaju svoj glazbeni put i iako se njihovi stilovi razlikuju glazbeno, modno se itekako nadopunjuju. 

Instagram 

'Nas dvije se najviše savjetujemo kada je riječ o stylingu ili izboru garderobe. Mi nemamo ni potrebu jedna drugoj utjecati na izbor pjesma. Svaka za sebe najbolje zna jer biramo srcem', ponosno je izjavila.

Goran Čižmešija Danijela Martinović i Josip Plavić