Od ljubavnika je dobila karticu s milijardama: Bila je hodajući skandal, a smirio ju je misteriozni muškarac iz Dubaija

Glumica u Dubaiju živi od 2014. godine, a sedam godina kasnije je obavijestila javnost da se zaručila za financijskog savjetnika Shammasa.

Profimedia

Lindsay Lohan (38) postala je svjetski poznata 1998. godine kada je maestralno odglumila šarmantne blizanke Halle Parker i Annie James u filmu 'Zamka za roditelje'. Sedam godina kasnije prekinula je suradnju s Disneyem, a nakon toga sve joj je krenulo nizbrdo. Lohan je dospjela na naslovnice zbog raznih ekscesa s drogom i alkoholom te boravka u zatvoru.

Profimedia 

Ipak, čini se da je Lindsay u posljednjih nekoliko godina okrenula novu stranicu u životu. Uzela je vrijeme za sebe i doživjela svojevrsnu promjenu okruživši se novim ljudima i mjestima, a 2022. rodila je i svoje prvo dijete, piše Stil.rs.

'Posljednjih nekoliko godina bilo je traganje za dušom', rekla je u jednom intervjuu.  Njezin ljubavni život oduvijek je zanimao medije, a jedna je priča sve posebno zaintrigirala. Riječ je o saudijskom princu Mohammedu bin Salmanu zbog kojeg je prešla na islam, a koji je godina opsjednut glumicom.

Šuška se da je princ već godinama u bliskoj vezi s Lindsay, dok je njezin otac za američke medije rekao da je njihova veza platonska. No, američki mediji već godinama pišu kako bahati princ po Lohan dolazi privatnim zrakoplovom i obasipa je skupim darovima, među kojima je i kreditna kartica umotana u ukrasni papir.

Profimedia  Lindsay Lohan

Glumica je 2019. iznenada prešla na islam, a zatim je izbrisala sve fotografije sa svog Instagram profila. Te je godine navodno uplovila u romantičnu vezu s prijestolonasljednikom Saudijske Arabije Mohammedom bin Salmanom, kojeg je upoznala na utrkama Formule 1

Kratko su se dopisivali, a onda je prijestolonasljednik odlučio ubrzati stvari te joj je, budući da je Lindsay imala financijskih problema, stavio na raspolaganje 4 milijarde dolara sa svoje privatne kartice kako bi ga mogla pratiti na njegovim putovanjima po svijetu. Glumica je demantirala sve te navode, kao i to da joj je princ poklonio kreditnu karticu.

Inače, saudijski princ ima 38 godina i slovi za jednog od najpoželjnijih prinčeva. S druge strane, Lindsay je poznata po svom burnom životu, a tijekom godina često je viđena u neprikladnim izdanjima. Ovisnost o kokainu i heroinu, ludi tulumi s Paris Hilton, loš odnos s majkom i burne ljubavne afere obilježili su pad njezine karijere.

Instagram 

Iza sebe ima niz skandala, a vožnja pod utjecajem alkohola je najmanji od njih. Glumica je više puta bila optužena za krađu, a prije nekoliko godina prijateljica ju je tužila jer joj je Lindsay u jednom klubu ukrala krznenu jaknu vrijednu 12 tisuća dolara. Lindsay je  kasnije od prijatelja ukrala Rolex sat vrijedan 35 tisuća dolara. Ni tu nije stala te je u jednoj zlatarnici pokušala ukrasti ogrlicu vrijednu više od dvije tisuća dolara, a tada se branila da ju je samo 'htjela posuditi'.

U njezinom životu sve se promijenilo kada je upoznala Badera Shammasa. Vezu je potvrdila 2020. kada je podijelila fotografiju na kojoj pozira s njegovom sestrom i prijateljima glazbenicima.  Američki mediji prenose da se par upoznao u Dubaiju, gdje je Lindsay neko vrijeme živjela. Lani su se u tajnosti vjenčali, što je otkrila kasnije na Instagramu.

'Ja sam najsretnija žena na svijetu. Pronašao si me i znao si da želim pronaći sreću i milost, sve u isto vrijeme. Sretna sam što si ti moj muž. Moj život i moje sve. Svaka žena bi se trebala osjećati ovako pored svog muža', napisala je tada, a jasno je da danas živi onako kako je oduvijek sanjala.

Više fotografija glumice kroz godine pogledajte u galeriji: